Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Πλ. Κλαυθμώνος - πανελλαδική συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΟΤΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ–ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ
6/5/2008

Η σημερινή πανελλαδική συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΟΤΕ, η καθολική συμμετοχή μας στις μέχρι τώρα αγωνιστικές κινητοποιήσεις επιβάλλουν την συνέχιση και κλιμάκωση τους.
Στο εργατικό κίνημα δεν αρμόζουν ούτε λογικές «μνημοσύνων» ούτε λογικές διαχείρισης μιας ήττας.
Οι χιλιάδες απεργοί του Ομίλου ΟΤΕ δίνουμε απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα του ΟΤΕ. Ο αγώνας μας αποτελεί Δικαίωμα και Παρακαταθήκη για το μέλλον και σαν τέτοιο πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε.
Δικαίωμα για κοινωνική ασφάλιση, δικαίωμα για καθολική εργασία, δικαίωμα για υγεία πρόνοια, δικαίωμα στην παιδεία, δικαίωμα τέλος στο να ορίσουμε τον πλούτο της χώρας μας, την ίδια μας την ζωή.
Είναι ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ να σφυρηλατήσουμε ένα πλατύ εργατικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο που θα κατοχυρώνει και θα διευρύνει τα δικαιώματα μας. Θα λειτουργεί σαν κοινωνική αντιπολίτευση και θα προωθεί την πολιτική αντιπολίτευση, συντρίβοντας τους αδύναμους κρίκους του νεοφιλελεύθερου μπλοκ εξουσίας.

Καλούμε την ΟΜΕ να μετατρέψει άμεσα αυτή την εβδομάδα, ένα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο σε «Κοινωνικό Συνέδριο» που θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εκπρόσωποι Εργαζομένων από ΔΕΗ, ΔΕΚΟ, κλάδων που αγωνίζονται, κοινωνικών φορέων που αντιτίθενται στο ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας καθώς και κομμάτων. Και εκεί να παρθεί απόφαση για τη δημιουργία συνδικαλιστικού μετώπου σε όλες τις ΔΕΚΟ καθώς και παλλαϊκού μετώπου στην κοινωνία για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του ΟΤΕ και των άλλων δημόσιων επιχειρήσεων και υποδομών, με πρώτο βήμα την προκήρυξη πανελλαδικής πανεργατικής 24ωρης Απεργίας της ΓΣΕΕ γι’ αυτό το σκοπό.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Στρατούλης Δημήτρης Αντιπρόεδρος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ
Ανδρονικίδης Γιώργος μέλος EE της ΟΜΕ-ΟΤΕ τηλ. 697 9444682
Βαλσαμή Ολυμπία μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ τηλ: 697 7277779
Σμήλιος Γιώργος μέλος του ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ τηλ: 697 7209129
Βανδώρος Χρήστος μέλος EE της ΠΕΤ-ΟΤΕ τηλ. 697 8006709
Υπερηφανίδου Βιβή μέλος ΕΕ του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ τηλ: 697 2707028
Κυδωνάκης Στέλιος μέλος EE της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ τηλ. 697 7210925

 

blogger templates | Make Money Online