Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 16 Μάρτη. Καλούν ΑΔΕΔΥ και το Συντονιστικό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στα Προπύλαια στις 6 μμ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Αυτόνομη Παρέμβαση χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφαιρούν εργασιακά δικαιώματα χρόνων και οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα.
Οι εργαζόμενοι με τη μαζική τους συμμετοχή στην Γενική Απεργία στις 11 Μαρτίου και τα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, επιβεβαίωσαν ότι φουσκώνει το κύμα κοινωνικής αντίδρασης απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές.
Η ανθεκτικότητα της κυβερνητικής προπαγάνδας ότι τα μέτρα είναι δίκαια και αναγκαία ήταν μέχρι εδώ!!! Το σύνθημα όλοι στους δρόμους για να μην περάσουν τα μέτρα, αποτελεί τη σωστή λύση για όλους τους εργαζομένους κάτι που το απέδειξαν με τη μαζική τους συμμετοχή.
Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις της αστυνομίας ενάντια σε απεργιακές συγκεντρώσεις και το κλίμα αστυνομοκρατίας. Στην Αθήνα η αναίτια επίθεση της Αστυνομίας, το σπάσιμο της πορείας, είναι μόνο ένα δείγμα αυτού του κλίμα-τος αυταρχισμού που επιχειρεί να επιβάλλει η Κυβέρνηση.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα προκειμένου να υποχρεωθεί η Κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα, να πληρώσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κρίση, δηλαδή οι Τράπεζες και το κεφάλαιο.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια την Τρίτη που οργανώνονται την ώρα που θα συζητείται το Πρόγραμμα σταθερότητας στο ECOFIN.
Στην Αθήνα στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την Τρίτη 16 Μάρτη η ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες Εργαζομένων και το Συντονιστικό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στα Προπύλαια στις 6 μ. μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

12-3-2010

 

blogger templates | Make Money Online