Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Για την Δολοφονική επίθεση του Ισραήλ σε πολίτες που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα


ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Με την άνανδρη δολοφονική επίθεση και πειρατεία του Ισραήλ στα 6 πλοία με τους ακτιβιστές της διεθνούς αποστολής του "Στόλου της ελευθερίας" που μετέφεραν Ανθρωπιστική Βοήθεια στον λαό της Παλαιστίνης, γράφτηκε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του σύγχρονου παγκόσμιου πολιτισμού .
Αποτέλεσμα της επίθεσης, που πραγματοποιήθηκε σε Διεθνή χωρικά ύδατα από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις, ήταν να χάσουν τη ζωή τους πολλοί ακτιβιστές ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες μεταξύ των οποίων και αρκετοί βαριά τραυματισμένοι.
Ο απάνθρωπος αποκλεισμός της Γάζας είναι παράνομος, οδηγεί στην πείνα και στο θάνατο αθώους ανθρώπους, προσβάλει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Μέχρι που θα φτάσει η «ανοχή» της διεθνούς κοινότητας και ιδιαίτερα των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν τεράστιες ευθύνες για τον απάνθρωπο αποκλεισμό της Γάζας;
Και η ελληνική κυβέρνηση βέβαια δεν πήρε κανένα μέτρο για την προστασία των ελλήνων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην πανανθρώπινη αξία της αλληλεγγύης και συμμετείχαν στην αποστολή.
Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.
Την καλούμε να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ και να απαιτήσει από τη διεθνή κοινότητα την άρση του αποκλεισμού της Γάζας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Δευτέρα 31/5/2010 και ώρα 7:00 μ.μ στην Ισραηλινή πρεσβεία Κατεχάκη & Κηφισίας.

 

blogger templates | Make Money Online