Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη διαδηλώνουμε στην πλατεία Κλαυθμώνος


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Εργαζόμενες εργαζόμενοι
Ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται τη χώρα, το γκρέμισμα κατακτήσεων των εργαζομένων που έχουν κερδηθεί με αγώνες και αίμα από το μνημόνιο και την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ δεν έχουν τελειωμό.
Οι τροικάνοί πλέον έχουν αναλάβει ουσιαστικά τη διακυβέρνηση της χώρας και η κυβέρνηση απλώς λειτουργεί σαν τον τελευταίο υπηρεσιακό παράγοντα που μονογράφει τις αποφάσεις τους.
Μοναδικός τους στόχος αυτής της πολιτικής η σωτηρία των τραπεζών και των τοκογλύφων δανειστών αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες, οδηγώντας την εργατική τάξη στην εξαθλίωση και τη φτώχεια.
Το λέμε καθαρά. Το χρέος αυτό δεν αφορά τους εργαζόμενους και το λαό μας. Το αρνούμαστε και διεκδικούμε να μην το πληρώσουμε.
Αρνούμαστε οι μισθοί μας, οι συλλογικές συμβάσεις, οι θέσεις εργασίας, τα κοινωνικά αγαθά της υγείας της παιδείας της ασφάλισης να γίνουν βορά, προκειμένου να σωθούν οι τράπεζες και το κεφάλαιο.
Εργαζόμενες εργαζόμενοι
Σε καλούμε να μην παραδοθείς σε αυτούς που στήνουν τη θηλιά στο λαιμό της χώρας και του λαού μας. Μια λέξη πρέπει να κυριαρχήσει παντού. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Ξεπέρασε την απογοήτευση και τις αυταπάτες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων. Βγες δυναμικά στο δρόμο, στις διαμαρτυρίες μέσα από τα συνδικάτα. Είναι το μοναδικό που φοβούνται οι εκπρόσωποι του μνημονίου και της τρόικας. Την οργή των εργαζομένων και του λαού.
- Για να καταργήσουμε το μνημόνιο και τις πολιτικές του.
- Για να αποτινάξουμε από πάνω μας το τεράστιο χρέος που θέλουν να μας φορτώσουν.
- Για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, στο μισθό, στα κοινωνικά αγαθά για εμάς και τα παιδιά μας.
Δίνουμε ραντεβού την Πέμπτη στις 25 Νοέμβρη στην Παναττική Στάση Εργασίας 12-3 και το συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 1 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Οργανώνουμε την μεγάλη απεργία όλων των εργαζομένων στη χώρα στις 15 Δεκέμβρη.

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

 

blogger templates | Make Money Online