Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση - Πρόσθετη ενημέρωση για την Κυριακή 19 Φλεβάρη

Πρόσθετη ενημέρωση για την Κυριακή 19 Φλεβάρη


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο λαός και οι εργαζόμενοι τη περασμένη Κυριακή 12/2 με τη συγκλονιστική τους παρουσία στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις της χώρας, δήλωσαν την απόφασή τους να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ τον αγώνα τους.
Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζονται και πυκνώνουν κάθε ημέρα, οι κινητοποιήσεις σε χώρους εργασίας, σε γειτονιές και σε πλατείες και την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Η ΓΣΕΕ αποφάσισε τη συμμετοχή της στο Συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, αλλά η πλειοψηφία κατά περίεργο και ανεξήγητο λόγο, επιμένει να καλεί στις 10:30, παρά την πρόσκληση πολλών συλλογικοτήτων για 16:00, ώρα που η εμπειρία έχει αποδείξει ότι είναι πιο πρόσφορη και μπορεί να συμβάλλει στη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια να πείσουμε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, ότι η ώρα που καλούν δεν είναι η καταλληλότερη και στην ουσία, υπονομεύει τη μαζικότητα της συγκέντρωσης.
Η επιμονή της αποδείχθηκε αδιέξοδη, έτσι με βάσει τις εξελίξεις αυτές καλούμε και συμμετέχουμε στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, πολλών συνδικάτων, του Συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων, πολλών κοινωνικών φορέων στις 16:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
( Οθωνος και Αμαλίας).
Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά και ανυποχώρητα , ούτε ίχνος εφησυχασμού, ούτε ίχνος αναμονής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 στις 4 μμ πάλι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Οθωνος και Αμαλίας).

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ- ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ- ΠΙΟ ΕΝΩΤΙΚΑ- ΠΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΠΕΡΕΤΑΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ
'Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

 

blogger templates | Make Money Online