Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση της ομοσπονδίας με τη διοίκηση Πέμπτη 8/11/2012


Συνάντηση της ομοσπονδίας με τη διοίκηση Πέμπτη 8/11/2012

Την Πέμπτη 8/11/2012 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνάντηση της ομοσπονδίας με τη διοίκηση για το θέμα των κινήτρων αποχώρησης. Στη συνάντηση αυτή η διοίκηση επανέλαβε ότι μας έχει πει μέχρι σήμερα χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις επί της ουσίας. Οι μόνες διευκρινίσεις αφορούσαν τη διαδικασία την οποία προτίθεται να ακολουθήσει.
Κατά τα άλλα δεν προσέθεσε τίποτε νέο σ’ αυτά που μας είπε στην προηγούμενη συνάντηση 5/11
Σε ότι αφορά τη διαδικασία ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για τα κίνητρα αποχώρησης την Παρασκευή 9/11/2012 και οι αιτήσεις των συναδέλφων που θέλουν να κάνουν χρήση θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται την Τετάρτη 14/11/2012.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η διοίκηση με τη συμπεριφορά της αυτή επιχειρεί για άλλη μια φορά να παραμερίσει την ομοσπονδία.
Το θέμα των κινήτρων αποχώρησης αφορά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο περισσότερους από χίλιους πεντακόσιους ή και από δύο χιλιάδες συναδέλφους είτε φύγουν είτε μείνουν. Οι συνάδελφοι θα κληθούν μέσα στο σημερινό πολιτικό περιβάλλον και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρουν μια απόφαση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη ζωή τους, για την οικογένειά τους.
Είναι επίσης καθαρό ότι την όποια απόφαση θα την πάρουν κάτω από μια σειρά εκβιαστικών διλημμάτων που έχουν ήδη τεθεί ή που θα τεθούν τις επόμενες μέρες.
Το σημείωμα αυτό είναι καθαρά ενημερωτικό για το τι συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση.
Σε ότι αφορά την ουσία η Αγωνιστική Συνεργασία ΟΤΕ θα τοποθετηθεί όταν θα πάρει την τελική πρόταση της διοίκησης και αφού κατασταλάξουν οι ερμηνείες στις αλλαγές που έφερε στο ασφαλιστικό σύστημα το τελευταίο νομοθετικό τερατούργημα.  

 

blogger templates | Make Money Online