Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση : Την Κυριακή 31 Μάρτη όλοι στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ.

syntagma_071112Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
Η τρικομματική συγκυβέρνηση σε πλήρη σύμπλευση με την τρόικα και τους δανειστές συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, ξεθεμελιώνοντας τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα και οδηγώντας την οικονομία της χώρας στο γκρεμό.
Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στη γειτονική Κύπρο είναι δραματικές ενώ με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Κύπρος μπαίνει μόνιμα κάτω από τη μπότα των μνημονίων και καλείται ο κυπριακός λαός και οι εργαζόμενοι να πληρώσουν πολύ ακριβά τη διάσωση των τραπεζών. Οι αποφάσεις αυτές αποδεικνύουν ότι οι τρόικα μαζί με την συγκυβέρνηση δεν διστάζουν να καταστρέψουν μια χώρα και ένα λαό προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών και του κεφαλαίου.
Οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα μνημονιακά μέτρα δεν έχουν τελειωμό και ο μόνος δρόμος που μένει στους εργαζόμενους είναι ο δρόμος της Ανατροπής και της απαγκίστρωσης από τα εκβιαστικά διλήμματα .
Ο αγώνας της εργατικής τάξης και των λαών στην Ελλάδα την Κύπρο και γενικότερα στις χώρες της Νότιας Ευρώπης πρέπει να συνεχιστεί, να συντονιστεί και να ενταθεί με στόχο την απαλλαγή από τα μνημόνια και τη διαγραφή του χρέους προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία.
Το συλλαλητήριο που διοργανώνουν συνδικάτα, μαζικοί φορείς και κοινωνικές οργανώσεις στο Σύνταγμα στις 31 Μάρτη αποτελεί ένα ακόμα σταθμό στον μακρύ αγώνα που έχουμε διανύσει με στόχο να βάλουμε τέρμα στην καταστροφή.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στο Συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συνέχιση των αδιέξοδων πολιτικών που οδηγούν την οικονομία στην ύφεση, εκτινάσσουν την ανεργία στα ύψη, διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση, καρατομούν μεροκάματα μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Όλοι την Κυριακή 31 Μάρτη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 6 μμ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σημείο συνάντησης Όθωνος & Αμαλίας
Η ανακοίνωση σε μορφή word: ΕΔΩ 

 

blogger templates | Make Money Online