Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το κατέβασμα του πανό είναι φασιστική ενέργεια και παράνομη παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης

 

Το κατέβασμα του πανό είναι φασιστική ενέργεια και παράνομη παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης

Πρέπει να έχουμε γίνει βαρετοί να φωνάζουμε – μόνοι εμείς – δύο χρόνια τώρα για την καταστροφή του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων από την τρόικα και τα μνημόνια. Τόσο βαρετοί που κάποιοι «άγνωστοι» φρόντισαν να απαλλάξουν την είσοδο του διοικητικού μεγάρου από ένα πανό της Αγωνιστικής Συνεργασίας που κρεμασμένο εκεί επί τρεις μήνες έγραφε: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ».
Αυτές οι «συνδικαλιστικές» πρακτικές μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω, την εποχή που κάποιοι έκαναν συνδικαλισμό συμπεριφερόμενοι σαν μπράβοι της εργοδοσίας, κατεβάζοντας πανό και αφίσες.
Η αυτονόητη καταγγελία αυτών των πρακτικών φαίνεται πως δεν ισχύει για τους γιαλαντζί αριστερούς και μόνιμους υβριστές & συκοφάντες της ΑΣΕ.  
Αυτοί - αφού αρνούνται ότι σχετίζονται με το κατέβασμα του πανό – φρόντισαν να επωφεληθούν και έβαλαν το δικό τους πανό στην ίδια θέση και με τα ίδια σχοινιά !
Θεωρούμε ότι αυτές οι πρακτικές παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης, είναι καταδικαστέες στην συνείδηση των εργαζομένων του ΟΤΕ και κάθε δημοκρατικού πολίτη. Ο μόνος που είναι κερδισμένος από την συντήρηση τέτοιων μικρόψυχων σκοπιμοτήτων είναι η εργοδοσία. Όποιος αδιαφορεί για τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες ή ακόμα χειρότερα επωφελείται από αυτές δεν διαφέρει από αυτούς που τις κάνουν.   


 

blogger templates | Make Money Online