Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αυτόμονη Παρέμβαση : Κρατικός Προϋπολογισμός 2014: Όλοι το Σάββατο 7/12/2013, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ.

Κρατικός Προϋπολογισμός 2014: Όλοι το Σάββατο 7/12/2013, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ.

Συνεχίζει την λιτότητα – αφανίζει τα κοινωνικά αγαθά –
βάζει την σφραγίδα της ανθρωπιστικής κρίσης
Μέτρα κοινωνικής εξόντωσης προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2014, ο οποίος συνεχίζει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού.
Είναι προϋπολογισμός Νέων βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων σε βάρος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.
Προϋπολογισμός χαρατσιών και φόρων, απολύσεων και ανεργίας, φτώχειας και εξαθλίωσης που βάζει την σφραγίδα της ανθρωπιστικής κρίσης του λαού μας.
Είναι προϋπολογισμός χωρίς δημόσιες επενδύσεις που πυροδοτεί τη μάστιγα της ανεργίας ακόμη περισσότερο.
Τα εικονικά πρωτογενή πλεονάσματα που διαφημίζει η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα των άγριων περικοπών στην κοινωνική ασφάλιση, στην περίθαλψη, στην διάλυση του όποιου κοινωνικού κράτους είχε απομείνει, της φοροεπιδρομής και της εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων.
Είναι τα πλεονάσματα που αφήνουν τα σπίτια χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους απλήρωτους.
Είναι πλεονάσματα που αφήνουν τα παιδιά πεινασμένα, τους ανέργους αποκλεισμένους από υγειονομική περίθαλψη, από την δυνατότητα μετακίνησης, χωρίς επιδόματα ανεργίας.
Είναι τα πλεονάσματα που διαλύουν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, που απολύουν γιατρούς και εκπαιδευτικούς και μετατρέπουν την υγεία και την παιδεία σε είδη πολυτελείας απαγορευμένα για τον λαό και προνόμιο των λίγων.
Αυτός ο Προϋπολογισμός είναι μέρος των μνημονιακών πολιτικών που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΜΕΒΑΣΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, όλα τα θύματα των μνημονιακών πολιτικών, στο Σύνταγμα το Σάββατο 7/12, στις 6 μμ, στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα συνδικάτα για να αντισταθούν στην ψήφιση του προϋπολογισμού που συνεχίζει την βαρβαρότητα της λιτότητας και της φτώχειας.

Όλοι το Σάββατο 7/12/2013, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ,
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
6-12-2013

 

blogger templates | Make Money Online