Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Έξω ο φασισμός από τα συνδικάτα και τους χώρους εργασίας

meta-antifasista 
Καταδικάζουμε την επιδίωξη να παρεισφρήσει ο φασισμός στους χώρους δουλειάς, στα συνδικάτα και στις λαϊκές γειτονιές, όπως στο Πέραμα, στην πόλη της ανεργίας και της φτώχειας, όπου δουλεμπορικό γραφείο στη Ν/ΖΩΝΗ, εμφανίζεται με την προκάλυψη -δήθεν- σωματείου εργαζομένων.
Το επονομαζόμενο «σωματείο», που προσβάλει την έννοια του συνδικάτου, είναι παραμάγαζο της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση φθηνών εργατών σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές. Με τη προκάλυψη δήθεν του σωματείου, στήνεται ένα κανονικό δουλεμπόριο, που θα εξασφαλίζει εργάτες με εξευτελιστικά μεροκάματα, για να δουλεύουν, όσο και όπως θέλει ο εργοδότης, χωρίς δικαιώματα, χωρίς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, δηλαδή δούλοι των εργοδοτών, υπό την επίβλεψη των μπράβων χρυσαυγιτών.
Δεν πρόκειται για συνδικαλιστική οργάνωση που θέλει να συσπειρώσει τους εργαζόμενους και να διεκδικήσει τα δικαιώματά τους, αλλά για ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ μπράβων, που στόχο έχει να διακινεί φθηνούς εργάτες σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές.
Ο λαός μας και οι γειτονιές του Πειραιά έχουν γνωρίσει το πρόσωπο του φασισμού με απάνθρωπο τρόπο, έχουν γνωρίσει το εγκληματικό πρόσωπο του νεοναζί μορφώματος της Χρυσής Αυγής, με τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, με τις επιθέσεις σε μέλη και στελέχη της Αριστεράς στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Νίκαια, στον Πειραιά, από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να αντισταθούν και να ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν έχουν θέση στο Πέραμα, δεν έχουν θέση στον Πειραιά. Δεν έχουν θέση πουθενά.
Σε κανέναν χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά, δεν μπορεί να βρεθεί πόρτα ανοιχτή για τη ναζιστική εγκληματική συμμορία, που έχει αναλάβει να αναβιώσει το δουλεμπόριο των εργαζομένων. Έξω οι φασίστες από τη Ν/Ζώνη, από το Πέραμα και τον Πειραιά.
Αποφασιστική απάντηση στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό, στο συντηρητισμό, στο μίσος και στο διχασμό των απογόνων των ναζί μπορεί να δώσουν η κινητοποίηση και η αντίσταση των εργαζομένων και των συνδικάτων, η κινητοποίηση του λαού στις γειτονιές.
ΕΞΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν/ΖΩΝΗ, ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΤΑ, 12-06-15

 

blogger templates | Make Money Online