Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα ΜΕΤΑ για τη Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ, Σύνταγμα, Παρασκευή 10/7, ώρα 7.30 μμ

Κάλεσμα ΜΕΤΑ για τη Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ, Σύνταγμα, Παρασκευή 10/7, ώρα 7.30 μμ

meta-sintagma050715oxi 
 Το ΜΕΤΑ συμμετέχει στη Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ, που γίνεται την Παρασκευή 10 Ιούλη, στο Σύνταγμα, στις 7.30 μμ, και καλεί όλους τους πολίτες, τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, το λαό να δώσουν δυναμικό «παρών».
Διαδηλώνουμε κατά των νέων εκβιασμών των τοκογλύφων – δανειστών και των ντόπιων υποστηριχτών τους, που αδιαφορούν για το μήνυμα του ΟΧΙ και επιχειρούν για μια ακόμη φορά να επιβάλλουν μνημόνια, λιτότητα, νέα δεινά στον κόσμο της εργασίας, στο λαό, που -χωρίς καμία αιδώ- επιτάσσουν να παραβιαστεί το δημοκρατικό αίσθημα του λαού που εκφράστηκε με το 61,31% στο ΟΧΙ.
Η «ανίερη συμμαχία» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, οι τοκογλύφοι – δανειστές πετούν στον κάλαθο των αχρήστων τη θέληση του λαού, που κόντρα στη μνημονιακή προπαγάνδα και την τρομοκρατία από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, τους εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- Ποταμιού, στο ΣΕΒ και στην εργοδοσία, στις χρεοκοπημένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και άλλων ομοσπονδιών, που κόντρα στην τρομοκρατία της ΕΚΤ που έκλεισε τις τράπεζες, είπε την περασμένη Κυριακή: ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στους εκβιασμούς.
Και αν δεν το κατάλαβαν την προηγούμενη Κυριακή, εμείς θα τους ξαναστείλουμε το μήνυμα: ΔΕΝ εκβιαζόμαστε, ΔΕΝ απειλούμαστε, ΔΕΝ παίζουμε.
Η κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει τη λαϊκή δυναμική και να μην υποχωρήσει απέναντι στους εκβιασμούς των δανειστών, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, να επιταχύνει την υλοποίηση των προεκλογικών και προγραμματικών της δεσμεύσεων και να προχωρήσει άμεσα στη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, στον πέρασμα υπό δημόσια ιδιοκτησία και κοινωνικό έλεγχο των τραπεζών, στην εφαρμογή της νομιμότητας στο χώρο των ΜΜΕ, στο χτύπημα της διαπλοκής και των προνομίων της ολιγαρχίας και στην ικανοποίηση των οξύτατων λαϊκών, εργατικών και κοινωνικών αναγκών.
ΜΕΤΑ, 08-05-15

 

blogger templates | Make Money Online