Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας, παρακαταθήκη για μεγάλους νικηφόρους αγώνες


Το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας, παρακαταθήκη για μεγάλους νικηφόρους αγώνες
Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα στέλνει περήφανο χαιρετισμό,
μιας ανάστασης νέας χτυπά καμπάνα, μηνάν τα όπλα μας το λυτρωμό
Η Αγωνιστική Συνεργασία χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του ελληνικού λαού που βρήκε την δύναμη να βροντοφωνάξει το δικό του ΟΧΙ.
ΟΧΙ στο φόβο, στα εκβιαστικά διλήμματα, στα τελεσίγραφα και στην χυδαία κινδυνολογία.
ΟΧΙ στους δανειστές και τους τοκογλύφους, στην τυραννία του χρέους, στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας, στις ντροπιαστικές συμβάσεις υποτέλειας.
ΟΧΙ στο μαύρο μέτωπο της τρόικας εξωτερικού (Μέρκελ, Γιούνκερ, Σούλτς, Νταϊσελμπλούμ, Λαγκάρντ κλπ), της τρόικας εσωτερικού (ΝΔ-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ), των μεγαλοκαναλαρχών και των παπαγάλων τους στα ΜΜΕ.
ΟΧΙ στην νεκρανάσταση των ζόμπι (Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, ΓΑΠ, Σαμαράς κλπ) που ενώ ρήμαξαν την χώρα, είπαν να μας χαρίσουν λίγη από την σοφία τους.
ΟΧΙ στο κεφάλαιο και τους τραπεζίτες που προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών, που έκλεισαν σκόπιμα οι δανειστές, νομίζοντας ότι έτσι θα εκμαιεύσουν το «ναι» της ντροπής στις κάλπες.  
ΟΧΙ στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, που επέλεξε απροκάλυπτα να στηρίξει το μαύρο μέτωπο του ΝΑΙ, με μια ντροπιαστική για τους εργαζόμενους απόφασή της, μνημείο φιλοεργοδοτικού & μνημονιακού συνδικαλισμού.
ΟΧΙ στα μνημόνια της υποτέλειας, της λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας, της κοινωνικής καταστροφής και εξαθλίωσης.
ΟΧΙ στην καταστροφή των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στην κατάρρευση της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Πρόνοιας.
Το μόνο που κατάφεραν όλοι αυτοί, ήταν να αποσπάσουν μια έκρηξη λαϊκής οργής και αγανάκτησης που εκφράστηκε με αυτό το περήφανο και πελώριο «ΟΧΙ»!
Οι εργαζόμενοι πρέπει να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το τεράστιο και ελπιδοφόρο λαϊκό μήνυμα.

 

blogger templates | Make Money Online