Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΣΕWIND: Στάση εργασίας την Παρασκευή 7/12 08.00 με 11.00 - Συνεχίζουμε τον αγώνα μας - δεν υπογραφεί κανείς την απόλυσή του


ΠΑΣΕWIND: Στάση εργασίας την Παρασκευή 7/12 08.00 με 11.00 - Συνεχίζουμε τον αγώνα μας - δεν υπογραφεί κανείς την απόλυσή του
Συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε στην τέταρτη μέρα από τις πέντε που έχει ορίσει η εργοδοσία για να αποφασίσουν οι συνάδελφοι στο τηλεφωνικό κέντρο και το backoffice αν θέλουν να βγουν εθελοντικά στην ανεργία.
Στη σημερινή γενική συνέλευση ανανεώσαμε την απόφαση πως δε πρόκειται να υποχωρήσουμε, πως δε πρόκειται να τους χαρίσουμε χρόνια εργασίας, θυσιών, βραδινών και ατελείωτων βαρδιών, γιορτών και αργιών μακριά από τις οικογένειες μας!
Έδω και τέσσερις μέρες οι συνάδελφοι στις εμπλεκόμενες διευθύνσεις έχουν σταματήσει τη δουλειά, δίνουν μαζί με το σωματείο τον αγώνα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη Wind αλλά και σε όλο τον κλάδο να δείξουν την αλληλεγγύη τους!
Συμμετέχουμε όλοι στην στάση εργασίας την Παρασκευή 7/12 08.00 – 11.00 και στην συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της Λ.Αθηνών
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας – δεν υπογραφεί κανείς την απόλυσή του
Απαιτούμε την γραπτή δέσμευση της διοίκησης της Wind για δύο χρόνια για τα παρακάτω:
1.      Ότι δε θα υπάρξει καμία απόλυση συναδέλφου από τις εμπλεκόμενες διευθύνσεις
2.      Ότι δε θα υπάρξει καμία βλαπτική μεταβολή των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων στις εμπλεκόμενες διευθύνσεις σε ωράρια και ώρες δουλειάς, σε αντικείμενο και ευθύνες, στην πληρωμή υπερωριών, στα νυχτερινά, στα επιδόματα.
3.      Ότι δε θα γίνει καμία αποκοπή έργου των εμπλεκόμενων διευθύνσεων και μεταβίβαση του σε εργολάβο.
4.      Ότι δε θα προχωρήσει η μετακίνηση των τμημάτων. θεωρούμε την δικαιολογία της μετακόμισης προσχηματική δεδομένου πως η λειτουργιά των τμημάτων γίνεται εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα από το κτίριο της Λ. Αθηνών και μόνο στόχο έχει να ωθήσει τους συναδέλφους σε αποδοχή της εθελουσίας.

 

blogger templates | Make Money Online