Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου καταδικάζει τις συλλήψεις εργαζομένων στον ΟΤΕ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ:  169/1945
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54 -20100  ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΤΗΛ. 27410 22081- FAX : 27410 25525  
  

                                                                                  Κόρινθος  8/1/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ


ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΕ

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου καταδικάζει τις συλλήψεις εργαζομένων στον ΟΤΕ, μετά από εντολή της Διοίκησης του Οργανισμού, προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων.
Αποτελεί ευθεία προσπάθεια τρομοκράτησης ,αφού απέτυχαν στην συκοφάντηση και στην προσπάθεια φίμωσης του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων τώρα χρησιμοποιούν το άθλιο όπλο των μηνύσεων και συλλήψεων προσπαθώντας να κάμψει το φρόνημα των συναδέλφων απεργών,  είναι ενέργειες που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω σε μαύρες εποχές .

Η καταστολή των αγώνων των εργαζομένων δεν θα περάσει

Μην ξεχνά ο όμιλος ΟΤΕ  ότι την τεράστια κερδοφορία του την χρωστάει σ’ αυτούς ακριβώς τους εργαζόμενους που εμπαίζει. Η προσπάθεια της Διοίκησης να καταστρέψει τους εργαζόμενους, οδηγεί στην καταστροφή του ίδιου του Οργανισμού.
Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ, που είναι αγώνας όλων των εργαζομένων για την υπεράσπιση στοιχειωδών δημοκρατικώ, κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων. Είναι ένας αγώνας ο οποίος πρέπει να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη από το σύνολο των εργαζομένων.
Οι συνάδελφοι αγωνίζονται για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τους στην εργασία, για το δικαίωμα τους να ζουν αξιοπρεπώς, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και για να σταματήσουν άμεσα οι απολύσεις.
Καλούμε για μια ακόμη φορά, την διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ να προσέλθει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις,να αφουγκραστεί τα προβλήματα των συναδέλφων και επιτέλους να δείξει έμπρακτα αυτό το περίφημο κοινωνικό πρόσωπο που τόσο διαφημίζει.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
 ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ


                                    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ             

 

blogger templates | Make Money Online