Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει τις συλλήψεις απεργών εργαζομένων στον ΟΤΕ

8 Ιανουαρίου 2020
Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει τις συλλήψεις απεργών εργαζομένων στον ΟΤΕ


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία αντί για συλλογικές διαπραγματεύσεις, διατάσσει απολύσεις. Αντί για διάλογο με την Ομοσπονδία των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ, προκαλεί την προσαγωγή εργαζομένων με ψευδείς καταμηνύσεις. Αντί να σεβαστεί το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, έχει βάλει πλήθος εργολάβων τις τελευταίες ημέρες να αναλάβει έργο στο δίκτυο προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα που συνεχίζεται σήμερα για 19η ημέρα!

Προσπαθούν με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα να διαστρέψουν για μια ακόμη φορά πλήρως την πραγματικότητα, κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Η διοίκηση του ΟΤΕ επιχειρεί να επιβάλει το πλέον εξοντωτικό μοντέλο εργασιακής εκμετάλλευσης και μάλιστα σε μια περίοδο με τεράστια αύξηση κερδών. Η εταιρεία έφτασε στο σημείο να μηνύει τους εργαζόμενους κάνοντας λόγο για προστασία του … «δημοκρατικού δικαιώματος στην εργασία»! Δε λένε όμως ότι η εργασία αυτή επιβάλλεται με ολιγόμηνες συμβάσεις πείνας (οι CEO τι μισθό παίρνουν, άραγε;) και όρους εργολαβίας.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Χαιρετίζουμε την πρωτοφανή συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις!

Συνάδελφοι, θα είμαστε μαζί σας στη μάχη, μέχρι την τελική δικαίωση!

  Κατερίνη, 08-01-2020

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


 

blogger templates | Make Money Online