Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Εργατική Πρωτομαγιά 2021

 PDF

Απεργούμε όλοι στον πιο κρίσιμο και ιστορικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις 6 Μαΐου

Η φετινή Πρωτομαγιά στην Ελλάδα έχει το ίδιο νόημα και στόχο τον οποίο είχαν οι μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ την 1η Μαΐου του 1886. Οι Αμερικάνοι τότε βιομηχανικοί εργάτες ζητούσαν ένα βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα: Να μην ζουν μόνο για να δουλεύουν. Το ίδιο διεκδικούν σήμερα οι Έλληνες εργαζόμενοι, που η κυβέρνηση της Νέας Δουλοκρατίας επιθυμεί να μετατρέψει με ΝΟΜΟ σε σκλάβους.

«8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ανάπαυση, 8 ώρες ύπνο»

Κανείς δεν περίμενε ότι το σύνθημα αυτό θα ήταν τόσο επίκαιρο σε ένα κόσμο που διατείνεται ότι είναι «πολιτισμένος», 135 ολόκληρα χρόνια μετά! Όταν, όμως, υπάρχουν κυβερνήσεις που εξελέγησαν και νομοθετούν με βάση τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και ξεπληρώνουν τώρα επιταγές στην ντόπια και ξένη πλουτοκρατία, η έννοια της δημοκρατίας ξεφτιλίζεται αφού δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών αλλά των ελαχίστων.

                                                       ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ:

                  ΤΟ 8ΩΡΟ – ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

                                             ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Μη διανοηθείτε καν να συζητήσετε στη Βουλή, το πως η ελληνική αγορά εργασίας θα γίνει το σκλαβοπάζαρο του 21ου αιώνα. Δεν θα σας σώσουν ούτε τα ματ ούτε τα ελικόπτερα!

Όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κλάδου ή τομέα εργασίας, θα δώσουμε ΜΑΖΙ αυτό τον αγώνα. Θα έχουμε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11 π.μ.

Είναι η μητέρα των μαχών, είναι η μεγαλύτερη απεργία και η πιο ιστορική Πρωτομαγιά για τη χώρα μας: Αν χρειαστεί η Αθήνα του 2021 θα γίνει το Σικάγο του 1886! Μαζί με όλες τις ελληνικές πόλεις θα στείλει το ίδιο μήνυμα προς την κυβέρνηση των πλουτοκρατών: Αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας και εκείνοι απλά υποκινούνται από την αδιάκοπη ματαιοδοξία τους.

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!



 

blogger templates | Make Money Online