Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στον ΠΑΣΥΠ-ΟΤΕ

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στον ΠΑΣΥΠ-ΟΤΕ

Η Αγωνιστική Συνεργασία κατάφερε, με τη στήριξή σας, να ισχυροποιήσει τα ποσοστά της στον ΠΑΣΥΠ-ΟΤΕ και να φτάσει στο 11,5%. Οι εργαζόμενοι που μας ψηφίσατε, αλλά και όσοι δεν μας ψηφίσατε, να είσαστε σίγουροι ότι αυτό θα ισχυροποιήσει την αντίδραση και αντίσταση στα σταθερά σχέδια για μείωση του εισοδήματος, των δικαιωμάτων και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας.

Ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους, να στηρίξουν τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες της Αγωνιστικής Συνεργασίας. Τα χρόνια που έρχονται είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για να υπερασπίσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, καθώς η διοίκηση διακατέχεται από μια αχαλίνωτη βουλιμία προκειμένου να διευρύνει τα μυθικά υπερκέρδη της, σε βάρος των βασικών καθημερινών μας αναγκών.

Από την άλλη πλευρά, το συνδικάτο με την τωρινή του σύσταση πνέει τα λοίσθια: υπόγραψε στις νέες «θυγατρικές» εταιρίες – με παγκόσμια πρωτοτυπία – συλλογική σύμβαση εργασίας που υποχρεώνει(!!) τους εργαζόμενους (που να μην ξεχνάμε ότι πριν από λιγότερο 14 μήνες ανήκαν στη μητρική) να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας, όπου θα λαμβάνουν ως τακτικό μισθό το μειωμένο βασικό κι από εκεί και πέρα θα έχουν προσωπική διαφορά, στην οποία έγιναν και ….μειώσεις!  Μάλιστα, ο Αρμαγεδώνας αυτός συντελείται όταν 11 χρόνια πριν, μας έλεγαν ότι μείωσαν ωράριο και μισθούς, αφαίρεσαν κλιμάκια και χρονοεπιδόματα παροδικά μέχρι να φύγουν τα μνημόνια.

Όλοι οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές ενώθηκαν στις προηγούμενες εκλογές σε μία παράταξη, που την ονόμασαν «ενιαία δύναμη» (sic!), προκειμένου να διαχύσουν το «πολιτικό» κόστος και να ρίξουν στάχτη στα μάτια σας, για το ποιος τελικά από όλους τους έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εργασιακή μας κατάντια. Βεβαίως φροντίσανε μετά τη συγκόλληση τους και σε συνεννόηση με τη διοίκηση, να πάρουν μόνο για πάρτη τους τις απαλλαγές εργασίας.

Τις απαλλαγές εργασίας τους τις χαρίζουμε, μαζί με τα αυτοκίνητα, τις βενζίνες, τα bonus υπερεπίτευξης «στόχων», τις κάρτες και όλα όσα κρύβουν. Η Αγωνιστική Συνεργασία είναι αυθεντικό κομμάτι των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ και ως μοναδικό σκοπό έχει την εκπροσώπηση των απολύτως δικαίων αιτημάτων μας για την υπεράσπιση του επιπέδου ζωής μας.

Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, ακόμα κι αν ανήκουν σε αυτούς που πλανήθηκαν, να ισχυροποιήσουν την προσπάθειά μας ώστε να θέσουμε τις βάσεις για μία επιτυχή αντεπίθεση. Επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος μας και οφείλουμε να κατακτήσουμε την ελπίδα,

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

 

 

blogger templates | Make Money Online