Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Συμμετέχουμε στην Εργατική Πρωτομαγιά υπερασπιζόμενοι την εργασιακή αξιοπρέπεια, τη ζωή και την επιβίωση όλων των εργαζομένων

 PDF


 

Συμμετέχουμε στην Εργατική Πρωτομαγιά υπερασπιζόμενοι την εργασιακή αξιοπρέπεια, τη ζωή και την επιβίωση όλων των εργαζομένων

 

 

 

Την 1η Μαΐου του 2022 οι Έλληνες εργαζόμενοι ζητάμε σταθερά και ανυποχώρητα να μη ζούμε μόνο για να εργαζόμαστε. Να μην στερούμαστε τη βασική και αυτονόητη εργασιακή αξιοπρέπεια, τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα. Να σταματήσουν τα αυξανόμενα εργατικά ατυχήματα. Να σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να ξεχρεώσουμε ένα χρέος που δεν το δημιουργήσαμε εμείς, αλλά η ευρωπαϊκή κι εγχώρια πολιτική που ακολουθήθηκε προς όφελος μόνο των ξένων και εγχώριων ολιγαρχών.

 

Δεν θα πληρώσουμε εμείς την ακρίβεια, τις υπέρογκες ανατιμήσεις στην ενέργεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική στην Ευρώπη κι όχι μόνο, που έχει βάλει το 100% της ενέργειας που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα στο Χρηματιστήριο Ενέργειας όπως είχε προσυμφωνήσει με τους ντόπιους ολιγάρχες στην ενέργεια. Όπως γνωρίζουμε άριστα ότι είμαστε ότι είμαστε οι πρώτοι σε θανάτους covid στην Ευρώπη γιατί ο Μητσοτάκης υπηρέτησε αντίστοιχα τους ιδιώτες ολιγάρχες στον τομέα της υγείας. Είναι γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους ότι οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι διαχρονικά πιστές στα συμφέροντα των λίγων, σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων και σε άλλους τομείς, όπως στην παιδεία, στον πολιτισμό, στις συγκοινωνίες, στις τηλεπικοινωνίες, στο σύνολο τόσο του πρωτογενή όσο και του δευτερογενή τομέα. 

 

Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν, αλλά και σε κάθε πόλεμο !

Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη!

Η Αγωνιστική Συνεργασία απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ, σε όλη την Ελλάδα στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς.

 

 

blogger templates | Make Money Online