Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Δελτίο Τύπου της Αγωνιστικής Συνεργασίας - Πρωτοβουλίας για call centers

.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ

Αθήνα 11/5/2009

Δελτίο τύπου

Για τον απαράδεκτο αποκλεισμό από το βήμα του συνεδρίου της ΟΜΕ – ΟΤΕ και για τη βίαιη και τραμπούκικη απομάκρυνση από το χώρο του συνεδρίου του σωματείου των εργαζομένων στα call centers του ΟΤΕ

Η ηγεσία της ΟΜΕ – ΟΤΕ έδειξε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο αδυνατεί να βγει από το τέλμα της ανυποληψίας που έχει πέσει αλλά με τις ενέργειες και τις πρακτικές της ηγεσίας της καταρρακώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση των εργαζόμενων και της κοινωνίας.
Η πλειοψηφία της ΟΜΕ – ΟΤΕ αυτή τη φορά αποφάσισε να μην επιτρέψει στο σωματείο των εργαζομένων στα call centers του ΟΤΕ να μιλήσουν στο συνέδριο και τους απομάκρυνε βίαια και τραμπούκικα από το χώρο του συνεδρίου. Η τραμπούκικη αυτή επίθεση έγινε από ομάδα της ΔΑΚΕ ΠΕΤ – ΟΤΕ οι οποίοι επιτέθηκαν και σε δικούς μας συνδικαλιστές.
Η πλειοψηφία της ΟΜΕ – ΟΤΕ άμεσα και έμμεσα (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΕΣΚ – ΑΣΕ) δεν επέτρεψε να μιλήσουν στο συνέδριο αυτοί που έχουν τις πλέον ευέλικτες και επισφαλείς εργασιακές σχέσεις ενώ την ίδια ώρα αυτοί οι νέοι χρησιμοποιούνται ώστε ορισμένοι να παίρνουν περισσότερες ημέρες συνδικαλιστική άδεια.
Η πλειοψηφία της ΟΜΕ – ΟΤΕ έρχεται για άλλη μια φορά σε ευθεία αντιπαράθεση με τα εργασιακά συμφέροντα των νέων οι οποίοι βέβαια μετά από την ανήκουστη αυτή συμπεριφορά θα ακούν ομοσπονδία του ΟΤΕ και θα φτύνουν.

Εμείς εκτός από τη συμπαράσταση και τη στήριξη που προσπαθήσαμε να παρέχουμε σ’ αυτά τα νέα παιδιά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο αυτούς όσο και όλη την Ελληνική κοινωνία ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον ΟΤΕ δεν εγκρίνει αυτές τις πρακτικές οι οποίες μας γυρίζουν χρόνια πίσω και κάνουν ζημιά σε όλους.
.

 

blogger templates | Make Money Online