Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Απρίλιου στις 6.μ.μ. στο Σύνταγμα


Τη Δευτέρα φτάνει στην Αθήνα κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για να υπαγορεύσει νέα βάρβαρα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα που διαλύουν δικαιώματα και κατακτήσεις που έχουν κερδηθεί με αγώνες και αίμα.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί κάθε εργαζόμενο/η να συμμετέχει μαζικά στον αποκλεισμό του Υπουργείου Οικονομικών που οργανώνει ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούμε για την παρουσία του κλιμακίου του ΔΝΤ.
Θεωρούμε ότι η παρουσία των εκπροσώπων του ΔΝΤ έρχεται σε αντίθεση με τα αισθήματα και τη βούληση των εργαζομένων και του λαού μας γι αυτό είναι ανεπιθύμητοι.
Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους θα ανατρέψουν τις βάρβαρες συνταγές που επιχειρεί να επιβάλλει το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κυβέρνηση, πολιτικές που οδηγούν το λαό και τη νεολαία στην ανεργία και στην φτώχεια, την κοινωνική ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις σε διάλυση και το δημόσιο πλούτο σε γενική εκποίηση.

Μόνο ένας δρόμος απομένει στους εργαζόμενους και το λαό
ΕΞΕΓΕΡΣΗ

 

blogger templates | Make Money Online