Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

κρεσέντο βίας με ΜΑΤ και αύρες στη λαοθάλασσα της πλατείας Συντάγματος Ο αγώνας συνεχίζεται


Κρεσέντο βίας με ΜΑΤ και αύρες
στη λαοθάλασσα της πλατείας Συντάγματος
Ο αγώνας συνεχίζεται
Αθήνα 8/11/2012

Η Αγωνιστική Συνεργασία ΟΤΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη 48 ωρη γενική απεργία χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των επαγγελματοβιοτεχνών και της νεολαίας στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 7/11 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.
Η κυβέρνηση με συνοπτικές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες μέσα στη Βουλή, πνίγοντας την πλατεία Συντάγματος με δακρυγόνα, με χημικά και εκτοξεύοντας νερό με τις αύρες «κατάφερε» με μια ισχνή πλειοψηφία να περάσει το νομοθετικό τερατούργημα που καταργεί ότι απέμεινε από τα εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά μας δικαιώματα.
Η κυβέρνηση αγνόησε ακόμη και τις γνωμοδοτήσεις του ελεγκτικού συνεδρίου και της ολομέλειας του Αρείου Πάγου για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου αυτού οι οποίες προδικάζουν ότι ο νόμος θα καταπέσει στα ελληνικά δικαστήρια.
Η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα είναι η παρακαταθήκη για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Πρώτος σταθμός το συλλαλητήριο την Κυριακή 11/11 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και οι κινητοποιήσεις στις 14/11/2012 με το συντονισμό των εργαζομένων όλου του Ευρωπαϊκού Νότου.

Οι πολιτικές αυτές δεν τροποποιούνται
Οι πολιτικές αυτές ανατρέπονται

 

blogger templates | Make Money Online