Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι συνταξιούχοι,
Ενώ η χώρα μας βιώνει ένα πρωτοφανή κοινωνικό Αρμαγεδώνα, οι απόμαχοι της δουλειας, οι συνταξιούχοι, γίνονται τα εύκολα θύματα μιας ανάλγητης πολιτικής που αφαιρεί από αυτούς που παρήγαγαν τον πλούτο της χώρας για δεκαετίες, τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια και περηφάνεια το υπόλοιπο της ζωής τους.
Η κατάρευση του κοινωνικού κράτους, με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλιση την υγεία την περίθαλψη και τις κοινωνικές παροχές, έχει φέρει σε απόγνωση εκατομμύρια συνανθρώπους μας.
Με όσες δυνάμεις μπορούν να επιστρατεύσουν τάσσονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαϊκών στρωμάτων στον αγώνα για αντιμετώπιση αυτής της πολιτικής για ανατροπή αυτών που ανατρέπουν την ζωή τους.
Όσο αλήθεια όμως είναι ότι οι συνταξιούχοι θίγονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές, άλλο τόσο αλήθεια όμως είναι ότι ο βαθμός συμμετοχής στην αντίσταση που προβάλλεται δεν είναι ανάλογος και του όγκου των συνταξιούχων και των επιπτώσεων αυτών των πολιτικών. Και αυτό για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν τόσο με την συγκρότηση του συνταξιουχικού κινήματος, όσο και με τον βαθμό ριζοσπαστικοποίησης.
Η ανάγκη παρέμβασης στο κίνημα των συνταξιούχων από αγωνιστικές και αριστερές δυνάμεις, σε μια κατεύθυνση ανάπτυξης ενός δυνατού και ενωτικού συνταξιουχικού κινήματος, γίνεται όλο και πιο φανερή και επιτακτική.
Γι’ αυτό καλείσαι να πάρεις μέρος στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της συγκρότησης μιας κίνησης συνταξιούχων που αναφέρονται στον ευρύτερο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς και όχι μόνο, με στόχο την παρέμβαση στην διαμόρφωση ενός αγωνιστικού, μαχητικού και ριζοσπαστικού συνταξιουχικού κινήματος.
Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 και από ώρα 10.00 εως 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 10. [Από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά με το λεωφορείο 843]

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Παράκληση: Το περιεχόμενο της πρόσκλησης να γίνει γνωστό σε όσους συνταξιούχους γνωρίζετε ότι υπάρχουν από το χώρο εργασίας σας, τον κλάδο ή την περιοχή σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8202273


Πως πάμε:
Από Ομόνοια  το  Λεωφορείο   049  ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ ( Αφετηρία οδός Αθηνάς )
Από Σύνταγμα το Λεωφορείο   040  ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ ( Αφετηρία Φιλελλήνων - Σύνταγμα)
Με τον ΗΣΑΠ μέχρι τον Πειραιά και μετεπιβίβαση  στα λεωφορεία   843 ΠΕΡΑΜΑ  και  859 ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ  θα τα πάρετε απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

 

blogger templates | Make Money Online