Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ραδιοτηλεγραφητών ΟΤΕ κλείνει τον κύκλο του




Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ραδιοτηλεγραφητών ΟΤΕ κλείνει τον κύκλο του

Αθήνα 31/3/2013

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ραδιοτηλεγραφητών ΟΤΕ μετά από δεκαετίες δράσης και προσφοράς στα μέλη του, στο συνδικαλιστικό κίνημα του ΟΤΕ αλλά και ευρύτερα και έχοντας αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του με τις πολύμηνες απεργίες της περιόδου της μεταπολίτευσης, με την απουσία απεργοσπασίας στις γραμμές του, με τη συνεχή του παρουσία σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του Λαού μας, στους μεγάλους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και στους αγώνες για τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα έκλεισε τον κύκλο του.
Την Παρασκευή 29/3/2013 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε:

1.      Την ενσωμάτωση του Συλλόγου σε άλλο πρωτοβάθμιο σωματείο του ΟΤΕ. Ο όρος ενσωμάτωση και όχι διάλυση που θα ταίριαζε καλύτερα στην περίσταση έχει να κάνει με λόγους τυπικούς με λόγους που θα διευκολύνουν τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.
2.      Το αρχείο του Συλλόγου το οποίο είναι συνιδιοκτησία τόσο των εν ενεργεία όσο και των συνταξιούχων συναδέλφων, μεταφέρεται στην ΟΜΕ – ΟΤΕ και είναι στη διάθεση όλων.
3.      Οι συνάδελφοι είναι αποδεσμευμένοι και έχουν το απόλυτο δικαίωμα επιλογής του συλλόγου στον οποίο θέλουν να γίνουν μέλη και να συνεχίσουν τη δράση τους. Είτε στην ΕΕΤΕ – ΟΤΕ αν το κριτήριό τους είναι η στάθμη εκπαίδευσης είτε στην ΠΕΤ – ΟΤΕ και στον ΠΑΣΕ – ΟΤΕ αν  το κριτήριό τους είναι το έργο (διοικητικό ή τεχνικό) με το οποίο ασχολούνται σήμερα ή το όποιο άλλο κριτήριο θέσει ο καθένας από μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Ανεξάρτητα από την όποια επιλογή κάνει ο καθένας είμαι βέβαιος ότι θα ξαναβρεθούμε στους δρόμους και στις πλατείες, θα ξαναβρεθούμε στους αγώνες για την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, της εθνικής μας αξιοπρέπειας, της εθνικής μας υπερηφάνειας, για την κατάργηση των μνημονίων, για την έξοδο της χώρας από το μηχανισμό της τρόικας, για τη διαγραφή του δημόσιου χρέους, για τη διασφάλιση της δουλειάς μας, για τις συλλογικές συμβάσεις, για τις συνθήκες δουλειάς και αμοιβής, για αξιοπρεπείς συντάξεις.

QRX
σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του Λαού μας
σε όλους τους αγώνες του εργατικού κινήματος
σε όλους τους αγώνες του κλάδου μας

Γιάννης Δούκας
Ραδιοτηλεγραφητής
μέλος της Ε.Ε. της ΟΜΕ – ΟΤΕ και του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε.

 

blogger templates | Make Money Online