Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 7 Απρίλη στις 6,30 μ μ

 Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 7 Απρίλη στις 6,30 μ μ

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν ξανά το αγωνιστικό τους παρόν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 7 Απρίλη στις 6,30μμ (προσυγκέντρωση 6 μ.μ στα προπύλαια).
Τα μνημόνια και οι αστικές πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο κατάστρεψαν τις ζωές μας.

Ανατράπηκε το σύνολο των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Οι μισθοί επισήμως μειώθηκαν πάνω από το 50%, ενώ η επέκταση της μερικής απασχόλησης και της εκ περιτροπής εργασίας τους οδήγησαν σε μισθούς κάτω των 400€.
Οι ΣΣΕ και οι ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις καταργήθηκαν και τα μεροκάματα και οι μισθοί θα καθορίζονται με νόμο, ενώ τα χαράτσια και η υπερφορολόγηση θα τον εξανεμίζουν.
Η οικονομική ύφεση και η αποβιομηχανοποίηση της χώρας οδήγησαν σε χιλιάδες απολύσεις, τετραπλασιάζοντας την ανεργία τα τρία τελευταία χρόνια και οι σχεδιαζόμενες απολύσεις στο δημόσιο θα την πολλαπλασιάσουν, ενώ παράλληλα θα περικόψει τα ψήγματα κοινωνικού κράτους που έχουν απομείνει και θα ολοκληρώσει την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών.
Εργαζόμενοι εργαζόμενες
Η συγκυβέρνηση είναι πλήρως υποταγμένη στην τρόικα και είναι πάλι έτοιμη να τα δώσει όλα.
Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εντείνουμε το αγώνα μας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των φορέων που την υπηρετούν.
Τα εκβιαστικά διλλήματα δεν μας τρομάζουν και οι εργαζόμενοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καμιά θυσία για να συντηρήσουν αυτοί το σύστημα και τα προνόμιά τους.
Εμείς Δεν Πουλάμε τίποτα, Δεν Χρωστάμε τίποτα και Δεν πληρώνουμε άλλο.
Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν
Όλοι την Κυριακή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και στη συναυλία που θα ακολουθήσει, στην οποία θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Μάνια Παπαδημητρίου, Νατάσσα Παπαδοπούλου, Νατάσσα Μωϋσόγλου και Νένα Βενετσάνου.
5-4-2013

 

blogger templates | Make Money Online