Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν και μας χρειάζονται


Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν και μας χρειάζονται

Δεν έχει ακόμα κοπάσει ο  απόηχος της τρομοκρατικής επέμβασης των κρανοφόρων της τρόικας στην ΕΡΤ. Επί πέντε μήνες οι απολυμένοι της ΕΡΤ δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Εξακολουθούν και παράγουν ένα ποιοτικό πλουραλιστικό και ελεύθερο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα με εθελοντική εργασία κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μετά την έκκληση που απηύθυναν σε συνδικάτα και φορείς  για οικονομική στήριξη της προσπάθειάς τους η Αγωνιστική Συνεργασία πρότεινε στο ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ της 3 Οκτωβρίου 2013 την συμβολική οικονομική ενίσχυση  των απεργών της ΕΡΤ. Η πρόταση έγινε δεκτή από το ΔΣ, αυτοί όμως που έχουν την ευθύνη υλοποίησης της πρότασης έκαναν την «πάπια» και απέφυγαν να δώσουν έστω ένα συμβολικό ποσό. Δυστυχώς η ηγετική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ), υιοθέτησε την πρόταση υποκριτικά. Άλλωστε η υποχρέωση  στήριξης των κυβερνητικών συνεταίρων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που έχει αναλάβει, αποδείχτηκε ισχυρότερη από συλλογικά παρμένες αποφάσεις.


Υ.Γ. ως απάντηση στην κρατική βία και καταστολή η ΠΟΣΠΕΡΤ συνεχίζει τον αγώνα της και μας καλεί σε συμπαράσταση και συμπαράταξη

Αγ. Παρασκευή 11/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο αγώνας για την λειτουργία της ΕΡΤ- την πραγματική και νόμιμη δημόσια ραδιοτηλεόραση - είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, δημοκρατικό δικαίωμα και καθήκον.
ΤΑ ΜΑΤ - Η ΒΙΑ - Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ - ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Η  ΕΡΤ θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσο του www.ertopen.com μέχρι να σταματήσει η κατάληψή της, από κυβέρνηση και ΜΑΤ.
Καλούμε όλους την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013  στις 12μ.μ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου που  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων της ΕΡΤ, των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές που θέλουν να μας εξοντώσουν.
Την ίδια ημέρα (Πέμπτη 14/11), στις 7μμ, θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και του Πολυτεχνείου. 

Προτείνουμε η πορεία της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας να μη σταματήσουν  γι’ άλλη μια φορά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία αλλά να συνεχιστούν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σύνθημα

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ     

 

blogger templates | Make Money Online