Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

QRX στους δρόμους και στις πλατείες


SVVV DE SV5218/SVMU/SWZB/SXKF/SVA/SVO/… 29 1215 GMT
 
Σε λίγες μέρες από σήμερα λίγοι θα είναι οι Ραδιοτηλεγραφητές που θα παραμείνουν στον ΟΤΕ. Μετά από μερικές δεκαετίες κοινής πορείας από τις σχολές, τα ΡΕΑ, τα παράκτια κέντρα και όπου αλλού κλήθηκε να δουλέψει ο καθένας από μας οι περισσότεροι αποχωρούν από τον οργανισμό και ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή τους.
Εύχομαι σε όλους δύναμη, υγεία και ότι καλύτερο επιθυμούν γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους.
Τα χρόνια που πέρασαν τόσο οι σημερινοί εν ενεργεία όσο και αυτοί που έχουν ήδη αποχωρήσει έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, έχουν αφήσει τις δικές τους παρακαταθήκες, έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του κλάδου με τις πολύμηνες απεργίες και κατακτήσεις της περιόδου της μεταπολίτευσης, με την απουσία απεργοσπασίας στις γραμμές μας, με τη συνεχή παρουσία σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του Λαού μας, στους μεγάλους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και στους αγώνες για τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τιμήσατε, με εμπιστευθήκατε και με στηρίξατε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο σωματείο και στην ομοσπονδία και σήμερα στη ΓΣΕΕ.

QRX

στους δρόμους και στις πλατείες για την ανατροπή των πολιτικών
που κλέβουν τη ζωή μας που κλέβουν τη ζωή και τα όνειρα των παιδιών μας

Γιάννης Δούκας
Ραδιοτηλεγραφητής
μέλος της Ε.Ε. της ΟΜΕ – ΟΤΕ και του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ

 

blogger templates | Make Money Online