Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!




Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!


Η σημερινή απόφαση της Ολομέλειας Διοίκησης της ΓΣΕΕ –και μάλιστα ύστερα από μια πρωτοφανή (για τα χρονικά της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης), προσυνεννόηση των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, η οποία όχι μόνο συντάσσεται απροκάλυπτα κατά του Δημοψηφίσματος της 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ που αποφάσισε η Ελληνική Βουλή αλλά και η οποία ταυτόχρονα απαιτεί την απόσυρσή του (!), ξεπερνά κάθε όριο δημοκρατικής και δεοντολογικής λειτουργίας των συνδικάτων και συνιστά μια απαράδεκτη εκτροπή!
Η σημερινή απόφαση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο αντιδημοκρατικής παρεμπόδισης των εργαζομένων, των συνδικάτων και του ελληνικού λαού,  να μπορούν να αποφασίσουν δημοκρατικά για το μέλλον της χώρας μας και των εργαζομένων.
Είναι απαράδεκτο και ντροπή, η κορυφαία εργατική οργάνωση να συντάσσεται ευθέως και τόσο απροκάλυπτα με τα εκβιαστικά – τρομοκρατικά διλλήματα των δανειστών – «θεσμών», όλων των εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) και των κομμάτων της «Τρόικας εσωτερικού» (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ), να απαιτεί να αποσυρθεί το Δημοψήφισμα και να φιμωθούν οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός.
Καταγγέλλουμε τη πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία αφού απώλεσε όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων της χώρας μας, δε ντρέπεται να ζητά την απόσυρση  μιας κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας, όπως είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταγγείλουν και να καταδικάσουν αυτή την απαράδεκτη απόφαση.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να πουν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ
·         ΟΧΙ στην κατάργηση της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης του ελληνικού λαού
·         ΟΧΙ στις εκβιαστικές απαιτήσεις των δανειστών και των «θεσμών»
·         ΟΧΙ στα μνημόνια της υποτέλειας, της λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας, της κοινωνικής καταστροφής και εξαθλίωσης
·         ΟΧΙ στην καταστροφή των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων
·         ΟΧΙ στην κατάρρευση της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Πρόνοιας
Όλοι και όλες
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ
Η χώρα δεν πωλείται
Ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται
1.7.2015

 

blogger templates | Make Money Online