Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΜΕΤΑ: Παρασκευή 11 Απρίλη, 5 μ.μ., διαδηλώνουμε ενάντια στη Μέρκελ

ΜΕΤΑ: Παρασκευή 11 Απρίλη, 5 μ.μ., διαδηλώνουμε ενάντια στη Μέρκελ

Κάλεσμα στη συγκέντρωση φορέων και συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος
Ο ερχομός Μέρκελ στην Ελλάδα συμπίπτει με μία νέα απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου να μετατρέψει το μαύρο των αντιλαϊκών-αντεργατικών μέτρων που ψηφίστηκαν με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, σε άσπρο.
Η έξοδος της κυβέρνησης στις αγορές με ζημιά για τον ελληνικό λαό, στηριγμένη στην έξοδο ενός και πλέον εκατομμυρίου ανθρώπων στην ανεργία και στο γκρέμισμα μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων, αποτελεί το αντάλλαγμα των εγχώριων μνημονιακών συνεταίρων στη Γερμανίδα Καγκελάριο και την προσπάθεια της να οικοδομήσει ένα κάλπικο ευρωπαϊκό success story   για τη στήριξη της στο δικό τους καταστροφικό έργο στη χώρα μας.
Η επικοινωνιακή φιέστα της επίσκεψης Μέρκελ παρά την προπαγάνδα κυβέρνησης και εγχώριων ΜΜΕ όχι μόνο δεν θα σημάνει το τέλος της μνημονιακής λεηλασίας της χώρας μας, αντίθετα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου λιτότητας και επίθεσης στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα υπαγορευόμενου από τα ευρωπαϊκά υπερμνημόνια που προωθούν  το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα από κοινού με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Η έξοδος της χώρας από κάθε είδους μνημόνια και των εργαζομένων από το φαύλο κύκλο της διαρκούς κατεδάφισης των μισθών και των δικαιωμάτων τους περνάει μόνο μέσα από τους αγώνες τους και την άρνηση της ακολουθούμενης πολιτικής και των εκφραστών τους.
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους με τη δυναμική μας παρουσία στην αυριανή κινητοποίηση να διατρανώσουμε το «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» στη λιτότητα.
Σας καλούμε στις 5 μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος
Γιατί τα μνημόνια, η λιτότητα και η φοροεπιδρομή δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε, αν οι εργαζόμενοι σταθούν απέναντί τους.
Αν η συμβιβασμένη ηγεσία του σ.κ. αποφασίσει να σταθεί απέναντί τους αντί να κρύβεται όπως συνέβη από μέρος της και με την τελευταία κινητοποίηση.

 

blogger templates | Make Money Online