Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΠΑΣΕ Wind: Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές και τις ζωές μας!


Τη στιγμή που επιχειρείται η άμεση νομοθέτηση ολοένα και περισσότερων Κυριακών με τα μαγαζιά ανοιχτά (βλ. 32 -για την ώρα- Κυριακές το χρόνο), ύστερα και από τη δήθεν διαπραγμάτευση κυβέρνησης-δανειστών, η απάντησή μας παραμένει αταλάντευτη: Ούτε 52, ούτε 8, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΟ. Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές και τις ζωές μας!
Ενόψει της 24ωρης απεργίας Κυριακής 7 Μάη 2017, το ΠΑΣΕ Wind καλεί «τα εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, συνελεύσεις γειτονιάς και τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας από το εμπόριο και από κάθε εργασιακό κλάδο, σε ενίσχυση της απεργιακής συγκέντρωσής μας (9.30πμ, Ερμού – Σύνταγμα) και κάθε κινητοποίησης για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας και των εργατικών μας συμφερόντων».
«Σας καλούμε να στηρίξετε την απεργία και τον αγώνα για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας, της οποίας η κατάργηση μεταξύ άλλων θα σημάνει τελικά για όλους τους κλάδους την κατάργηση της αργίας, δηλ της προσαύξησης του 75% και του ρεπό, και θα επιφέρει ντόμινο περιστολής δικαιωμάτων σε όλους τους κλάδους», συμπληρώνει.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 7/5, 9.30πμ, στην Ερμού (Σύνταγμα).
ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!

 

blogger templates | Make Money Online