Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Όλοι στην Απεργία στις 19-20/4 ενάντια στις Αποσχίσεις έργων και τον εμπαιγμό της Διοίκησης




Όλοι στην Απεργία στις 19-20/4 ενάντια στις Αποσχίσεις έργων

και τον εμπαιγμό της Διοίκησης

Η  απεργία στις 19-20/4 στον Όμιλο ΟΤΕ είναι κομβικής σημασίας μια και αποτελεί την έμπρακτη εναντίωσή μας στις αποσχίσεις έργων και στις απολύσεις που έχει ξεκινήσει η διοίκηση Deutsche Telekom στον Όμιλο ΟΤΕ. Την προσπάθειά της αυτή τη «διαρρέει» τεχνηέντως και υπογείως εντός Ομίλου αλλά και πρόσφατα με τα δυνατά της χαρτιά, δηλαδή τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η «Καθημερινή». Για τα σχέδια αυτά δεν υπήρξε ψήγμα οπισθοχώρησης και καμιά ουσιαστική διαβεβαίωση ή διάψευση για το τι θα γίνει μετά το πέρας της Συλλογικής μας Σύμβασης στο τέλος του 2019 αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Καλούμε, λοιπόν, όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης και να καλύψουν την έλλειψη ενημέρωσης τόσο από την ΟΜΕ-ΟΤΕ όσο και από τους Συλλόγους για μια  πραγματικά αγωνιστική κινητοποίηση. Το γεγονός ότι η επικοινωνία με τους εργαζομένους για την αναγκαιότητα της απεργίας ήταν ελάχιστη αν όχι ανύπαρκτη και ότι στη χθεσινή διευρυμένη εκτελεστική της ΟΜΕ ακούστηκαν ακόμα και φωνές που αμφισβητούσαν την αναγκαιότητα της απεργίας ενώ παράλληλα είχε διαρρεύσει παντού ότι η απεργία μάλλον θα ανασταλεί, το αφήνουμε στην κρίση σας.

Δώστε το μήνυμα στην διοίκηση του ΟΤΕ πως οι εργαζόμενοι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για  ένα καλύτερο μέλλον. Για έναν καλύτερο κόσμο όπως λένε όλα τα διαφημιστικά  spot της Cosmote και που θα περίμενε κανείς να το ξεκινήσει από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Ξεπεράστε, λοιπόν, με την συμμετοχή σας τις όποιες ηγεσίες είναι πρόθυμες να γράψουν πύρινες ανακοινώσεις και απρόθυμες να τις υποστηρίξουν στην πράξη.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  δυναμικά στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Η μαζική συμμετοχή να είναι η απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Να είναι δυναμική και ηχηρή ώστε να ακουστεί στην διοίκηση του ΟΤΕ, στην κοινωνία, την πολιτεία, και να είναι η αιχμή του δόρατος για τα συνδικάτα.
  

 

blogger templates | Make Money Online