Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Σχετικά με την πραξικοπηματική και παράνομη «αυτόματη» μεταφορά 50 συναδέλφων στην 360 Connect που ετοιμάζει η διοίκηση


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ
(Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου: 5215/2008)
Αρ. Πρωτοκόλλου: 31/2018
Αθήνα, 11/5/2018

Σχετικά με την πραξικοπηματική και παράνομη «αυτόματη» μεταφορά 50 συναδέλφων στην 360 Connect που ετοιμάζει η διοίκηση

Πρόγραμμα επόμενων κινητοποιήσεων &
τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας στις 15/5 12:30

Συνάδελφοι,

Μετά και την τελευταία Στάση Εργασίας και Συνέλευση την Τετάρτη 9/5, τις χθεσινές περιοδείες στα κτήρια του Φαλήρου και του Κηφισού με προσπάθεια διεξαγωγής τοπικών συνελεύσεων και την Παράσταση Διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κατάστημα της Vodafone στην Σταδίου, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην πραξικοπηματική μεταφορά 50 συναδέλφων Vodafone από την Εξυπηρέτηση Πελατών στην 360 Connect, που προσπαθεί να επιβάλει η διοίκηση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε Παράσταση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/5 στις 18:00 και το Σάββατο 12/5 στις 12:00 στο κατάστημα της Vodafone, Σταδίου 3, Σύνταγμα.
Από την πρώτη Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί για το θέμα της μεταφοράς, είχαμε αποφασίσει να κηρύξουμε 24ωρη απεργία την ημέρα που η εργοδοσία θα επιχειρούσε να κάνει τη μεταφορά των συναδέλφων ή θα προχωρούσε σε οποιαδήποτε άλλη μονομερή ενέργεια που θα επηρέαζε το εργασιακό καθεστώς τους. Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους πως χθες προγραμματίστηκε τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με θέμα την επιχειρούμενη μεταφορά των συναδέλφων Vodafone, για την Τρίτη 15/5 στις 12:30, μετά από αίτημα του Σωματείου. Ταυτόχρονα το Υπουργείο Εργασίας καλεί την εργοδοσία της Vodafone «να μην προβεί σε ενέργειες, οι οποίες θα μεταβάλλουν την υφιστάμενη κατάσταση στο απασχολούμενο προσωπικό της».
Ως Σωματείο είμαστε σε αναμονή για τη διεξαγωγή της συνάντησης, πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση της 24ωρης απεργίας. Όμως διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση πως βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σε περίπτωση που την Δευτέρα 14/5 η εργοδοσία της Vodafone, κόντρα στην εκφρασμένη θέληση των ίδιων των εργαζομένων και στην υπόδειξη του Υπουργείου Εργασίας, επιχειρήσει να επιβάλει το πραξικόπημά της αλλάζοντας το εργασιακό καθεστώς των συναδέλφων, θα μας βρει μπροστά της και θα πάρει άμεση απεργιακή απάντηση!
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση προς όλους τους συναδέλφους.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ



-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

 

blogger templates | Make Money Online