Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοφανής επιχείρηση αγριότητας και βίας ΜΑΤ και Αστυνομίας κατά ειρηνικής διαδήλωσης

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ (ΧΙΛΤΟΝ)!

alt
   Την πρωτοφανή απρόκλητη αστυνομική βία, τη μανία των ΜΑΤ, τα χτυπήματα, τις κλωτσιές, τα σπρωξίματα και την επιθετική απώθηση γνώρισαν οι δεκάδες διαδηλωτές της συνδικαλιστικής παράταξης «Αυτόνομη Παρέμβαση» που πήραν την πρωτοβουλία σήμερα το πρωί (Τετάρτη 23/11) να πραγματοποιήσουν ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το χώρο του ξενοδοχείου "Hilton", όπου έδινε συνέντευξη τύπου η τρόικα για το χθεσινό «θρίαμβο» της στις διαπραγματεύσεις με την Κυβέρνηση.

   Οι διαδηλωτές της «Αυτόνομης Παρέμβασης» συγκεντρώθηκαν ειρηνικότατα, στάθηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το Hilton, δεν εμπόδιζαν την είσοδο – έξοδο στο ξενοδοχείο, ούτε την κίνηση στο πεζοδρόμιο και δεν εμπόδιζαν στο ελάχιστο την κυκλοφορία, η οποία διεξαγόταν κανονικά!

   alt Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του «νεοαποικιακού» ρόλου της τρόικας, κατά της «παραδομένης» κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και κατά του νέου επικαιροποιημένου μνημονίου λεηλασίας και κατεδάφισης, το οποίο συνομολογήθηκε ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την τρόικα.

   Τα ΜΑΤ, όμως, με άνωθεν εντολές, όπως μας έλεγαν οι παριστάμενοι αξιωματικοί τους, ανέλαβαν αυθαίρετα και απρόκλητα μια επιχείρηση βίαιης απομάκρυνσης των διαδηλωτών ώστε να μην φαίνεται ούτε υποψία διαμαρτυρίας, που να «ενοχλεί» τους «τροϊκανούς» επισκέπτες μας!

   Η άγρια αστυνομική επιχείρηση εκτυλίχτηκε με χτυπήματα κλωτσιές, βίαιες απωθήσεις με τις ασπίδες και τσαλαπατήματα διαδηλωτών, ενώ χτυπήματα και σπρωξιές εδέχθη και ο παριστάμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

blogger templates | Make Money Online