Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει την 48ωρη Απεργιακή κινητοποίηση της ΟΜΕ – ΟΤΕ



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ
                                                                                     Ρόδος 31/10/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Ε.Κ.Ρ  στηρίζει τη 48ωρη απεργία της ΟΜΕ - ΟΤΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει την 48ωρη Απεργιακή κινητοποίηση της ΟΜΕ – ΟΤΕ, οποία αφορά όλο τον όμιλο ΟΤΕ,  στις 30 & 31/10/2017. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα αυτονόητα που δεν είναι άλλα από την υπογραφή αξιοπρεπούς  Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με αυξήσεις σε όλους, διασφάλιση από τις απολύσεις, ενιαίο ωράριο εργασίας κλπ.
Οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους απέχουν από την εργασία με μαζική συμμετοχή από όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, αγωνιζόμενοι ενάντια σε μια αδιάλλακτη διοίκηση, η οποία ζητά νέες θυσίες και περικοπές, την ώρα που τα στελέχη του ανώτατου και ανώτερου management εξακολουθούν και προκαλούν με τις αμοιβές και τις παροχές τους.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ καταγγέλλει την μέχρι τώρα στάση της Διοίκησης του ΟΤΕ, η οποία είναι αρνητική, παρά την κερδοφορία  που παρουσιάζει ο Όμιλος ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια και καλεί το Δ.Σ του  Ομίλου να σταματήσει την αδιάλλακτη στάση του και να δεχθεί τις διαπραγματεύσεις  με το σωματείο εργαζομένων, με σκοπό την υπογραφή ΣΣΕ και τη δέσμευση για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας. 
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ, που ξεκινά τώρα και ο οποίος ελπίζουμε να είναι νικηφόρος γιατί είναι δίκαιος.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σάββας Χατζησάββας
Νίκος Τριπολίτης

 

blogger templates | Make Money Online