Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

17 Νοέμβρη 2023: Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;

PDF

 

17 Νοέμβρη 2023: Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;

50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η κυβέρνηση της ΝΔ επιτίθεται μανιωδώς στο παρόν και στο μέλλον μας. Έτσι, για μια ακόμη χρονιά ο παλλαϊκός ξεσηκωμός στις 17 Νοέμβρη του 1973, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρος. 
Μετά από 13 χρόνια σκληρών μνημονίων αποικιοκρατικού τύπου, βιώνουμε συνθήκες παρόμοιες με αυτές που οδήγησαν στο Πολυτεχνείο: ανελευθερία, αστυνομοκρατία, φτώχεια, ψεύτικη ενημέρωση, συμμετοχή στο πολεμοχαρές ΝΑΤΟ (που συμπράττει ακόμα και σε γενοκτονίες) και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των φτωχών, των αστέγων, του απόλυτου ελέγχου και της δυστοπίας.
Δεν καπελωνόμαστε από κανένα κόμμα και δεν λιποτακτούμε από τους κοινωνικούς και εργασιακούς αγώνες. Δεν αφήνουμε τους κυβερνώντες να εφαρμόσουν τα ανθρωποκτόνα και κοινωνιοκτόνα νομοσχέδια που ψήφισαν, με τις υποδείξεις των αμερικανικών, γερμανικών και άλλων πολυεθνικών. Θα ξεριζώσουμε τους νόμους-εκτρώματα, μαζί με τους εμπνευστές και τους υπαλλήλους τους. Η τελική λαϊκή ετυμηγορία θα είναι η αλληλεγγύη και η πραγματική εθνική κυριαρχία.
Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου, τιμούμε τους νεκρούς ήρωες της τάξης μας και δηλώνουμε ετοιμότητα να ποτίσουμε κι εμείς το δέντρο της ελευθερίας. 

 

blogger templates | Make Money Online