Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Παρέμβασης - Οι ζωές μας πάνω απο τα κέρδη τους. Το ποτήρι ξεχείλισε - Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια σας

Όλοι μαζί με τα χαράτσια στο χέρι στο υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη 22/9 στις 18:30
Τα χαράτσια, οι ληστρικοί κεφαλικοί φόροι, τα καθημερινά πια νέα μέτρα της οικονομικής καταστροφής δεν έχουν τέλος, ρημάζουν και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.
Κυβέρνηση και ντόπιοι στυλοβάτες της μνημονιακής καταστροφής μαζί με την τρόικα της λεηλασίας ξεπερνώντας τα όρια της διαστροφής, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης της πλειοψηφίας ελληνικού λαού προκειμένου να διασώσουν του τοκογλύφους δανειστές, το ληστρικό χρηματιστηριακό σύμπλεγμα, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, το μεγάλο κεφάλαιο συνολικά.
Τρομοκρατούν τον λαό με την απειλή της χρεοκοπίας, την ώρα που έχουν οδηγήσει ήδη σε χρεοκοπία τα λαϊκά νοικοκυριά και έχουν κάνει παύση πληρωμών οι ίδιοι αλλά στους εργαζόμενους και στη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών.
Απειλούν και διαπομπεύουν όσους υπερασπίζονται την στοιχειώδη αξιοπρέπεια της ζωής να έχουν όλοι πρόσβαση στο φως και στο νερό, όσους υπερασπίζονται τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όσους αντιδρούν στην μετατροπή των δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών σε υποτακτικούς φοροεισπράκτορες και «σύγχρονους καταδότες» όσων αντιδρούν, όσων αντιστέκονται στην άδικη και βάρβαρη φοροληστεία, όσων δεν έχουν και δεν μπορούν.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΜΑΖΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ
ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ -ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί και συμμετέχει στην κινητοποίηση της μαζικής αντίδρασης στα νέα χαράτσια την ΠΕΜΠΤΗ 22/9 στο υπουργείο Οικονομικών (Νίκης – Σύνταγμα) στις 18:30.
Αυτά τα μέτρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσουν
Αυτά τα χαράτσια δεν μπορεί και δεν πρέπει να πληρωθούν
Να τα πληρώσουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεργοδότες, οι κατέχοντες μεγάλη ακίνητη περιουσία.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ- ΠΛΑΤΥ- ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
20-9-2011

 

blogger templates | Make Money Online