Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές ΕΕΤΕ-ΟΤΕ - ψηφίζουμε Αγωνιστική Συνεργασία - Συνεργαζόμενους



ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Συναδέλφισες, Συνάδελφοι
Ένας απέραντος βαρύς χειμώνας βρίσκεται πάνω από την χώρα μας εδώ και δύο χρόνια. Και ενώ το μνημόνιο της ντροπής απέτυχε παταγωδώς και βύθισε τον λαό μας στην φτώχια και την εξαθλίωση, οι εμπνευστές του εξακολουθούν το καταστροφικό τους έργο. Για να διασώσουν την κερδοφορία των τραπεζών βυθίζουν χωρίς δισταγμό και με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο την κοινωνία στην απόγνωση. Ποτέ άλλοτε δεν εφαρμόστηκαν τέτοιες πολιτικές, που να επηρεάζουν σε τέτοια έκταση και προς το χειρότερο τη ζωή των ανθρώπων. Η οικονομία και η κοινωνία έχουν αφεθεί στα χέρια μιας ομάδας τεχνοκρατών της τρόικας, με την ελληνική κυβέρνηση να παρακολουθεί σαν αμέτοχος θεατής. Οι εργαζόμενοι είναι στο μάτι του κυκλώνα και έχουν αναγορευθεί ως ο βασικός στόχος των εγχώριων και διεθνών οικονομικών και πολιτικών λόμπι. Οι μισθοί και οι συντάξεις λεηλατούνται, απολύσεις, νέοι φόροι (χαράτσια). Ο δημόσιος πλούτος ξεπουλιέται. Η κυβέρνηση δεν έχει εδώ και πολύ καιρό καμία νομιμοποίηση να καταστρέψει την κοινωνία και τους εργαζόμενους. Η πολιτική της βρίσκεται σε προφανή και κατάφωρη αναντιστοιχία προς το λαϊκό αίσθημα. Για τα συνδικάτα αλλά και την κοινωνία, η ανάγκη να ανακτήσουν την ικανότητα παρέμβασης, αντίστασης και ανατροπής αυτών των πολιτικών αποκτά το χαρακτήρα του «κατεπείγοντος».
 ------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΟΤΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ
Η «νέα» διοίκηση Τσαμάζ δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο για να διαλύσει τις όποιες αυταπάτες. Όσοι είχαν επενδύσει στην μετά Βουρλούμη εποχή πρέπει να απογοητεύθηκαν οικτρά. Ο νυν μάνατζερ, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι, παρά ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας. Όσοι λοιπόν εγείρουν τις ενστάσεις τους για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Τσαμάζ ή Βουρλούμη ή οποιουδήποτε άλλου, τους πληροφορούμε ότι χτυπάνε λάθος πόρτα. Ας τα βάλουν με τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις του εναλλασσόμενου δικομματισμού που ξεπούλησαν τον ΟΤΕ και όλες τις στρατηγικού χαρακτήρα κοινωνικές υποδομές. Ας τα βάλουν με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ που έβαλαν πλάτη για να περάσουν ανώδυνα και χωρίς τριγμούς οι ιδιωτικοποιήσεις. Τώρα η Deutsche Telekom αφού εξαγόρασε το 40 % του ΟΤΕ, ετοιμάζεται να πάρει και μάλιστα κοψοχρονιάς και το υπόλοιπο ποσοστό και δείχνει τα δόντια της. Όσοι πίστεψαν ότι πρόκειται περί «στρατηγικής συμμαχίας και ισορροπημένου management», όσοι είχαν αυταπάτες περί επαναγοράς του ΟΤΕ από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όσοι έσπασαν τα χέρια τους να χειροκροτούν τον Γ. Παπανδρέου στο διοικητικό μέγαρο τον Απρίλη του 2008 θα προτιμούσαν να ανοίξει η Γή να τους καταπιεί. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ σκληρή για να καγχάζουμε με τους αφελείς. Η διοίκηση εφαρμόζει στην πλάτη μας το «δόγμα του σοκ». Κάνοντας επίδειξη δύναμης χρησιμοποιεί  το διευθυντικό δικαίωμα με απόλυτα καταχρηστικό τρόπο. Κουρελιάζει συλλογικές συμβάσεις, καταργώντας αμοιβές και δικαιώματα. Κλείνει άλλα 130 εμπορικά καταστήματα και ξεσπιτώνει δεκάδες συναδέλφους μας, ασκώντας επάνω τους τον πιο ωμό εκβιασμό: Δεχτείτε την μετάθεση στην άλλη άκρη της χώρας ή παραιτηθείτε έναντι μιας μικρής αποζημίωσης! Εφαρμόζει την εργασιακή εφεδρεία πριν καλά καλά την θεσμοθετήσει η κυβέρνηση! Προκειμένου να εμφανίζει πλεονάζον προσωπικό προχωρά σε γενικευμένη εφαρμογή του Outsourcing απαξιώνοντας τους εργαζόμενους και ζημιώνοντας την ίδια την επιχείρηση (e-value, 11888). Υπονομεύει την κερδοφορία της εταιρείας απαξιώνοντας πανάκριβες υποδομές προς όφελος θυγατρικών (OTE Globe). Συνεχίζει να ενοικιάζει κτήρια από τρίτους με σκανδαλώδη αντίτιμα, την ίδια ώρα που αφήνει αναξιοποίητα τα εκατοντάδες ιδιόκτητα κτήρια του οργανισμού. Αδυνατεί να διαχειριστεί την μεροληπτική υπέρ των εναλλακτικών παρόχων στάση της ΕΕΤΤ. Διατηρεί ένα πολυδάπανο και αναποτελεσματικό οργανωτικό σχήμα με εκατοντάδες θέσεις ευθύνης. Ένας υπέρμετρος στρατός συμβούλων, συνταξιούχων και  λοιπών μαθητευόμενων μάγων «της αγοράς», κατατρώει τις σάρκες του ΟΤΕ σε ένα πάρτι εκατομμυρίων. Αδυνατεί να εξορθολογικοποιήσει τις προμήθειες και αντικαθιστά Siemens & Ιντρακόμ με τους Κινέζους. Εξακολουθεί να διώχνει πελάτες με την τιμολογιακή της πολιτική και οι ελλείψεις στο ειδικευμένο προσωπικό έχουν σοβαρή επίπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η μείωση όμως του λειτουργικού κόστους, που ζητούσε ο ΟΤΕ, μπορούσε να έρθει με την καλύτερη λειτουργία του ΟΤΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΝΗΤΑΙ  ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ
ü  Μείωση των θέσεων ευθύνης με ταυτόχρονη μείωση των αντίστοιχων επιδομάτων
ü  Άμεση απομάκρυνση όσων συνταξιούχων επαναπροσλήφθηκαν ως «σύμβουλοι»    
ü  Μείωση των αποζημιώσεων του Ανώτατου Μάνατζμεντ
ü  Μείωση των χορηγιών και της διαφημιστικής δαπάνης του ΟΤΕ.
ü  Αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης με συμφωνία με την ΟΜΕ και τα σωματεία.
ü  Άρση της άνισης μεταχείρισης παλαιών και νέων -  μονίμων και συμβασιούχων.
ü  Αξιοποίηση όλου του προσωπικού σύμφωνα με τα προσόντα του καθένα και αποκέντρωση των υπηρεσιών στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης με στόχο τη δραστική μείωση των εργολαβιών μόνο σε αυτές που το προσωπικό του ΟΤΕ δεν μπορεί να εκτελέσει.
ü  Πίεση για αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της ΕΕΤΤ, που μέχρι σήμερα λειτουργεί εις βάρος του ΟΤΕ και των πελατών του.
   ------------------------------------------------------------------------------------
Μνημονιακός Συνδικαλισμός: Το μακρύ χέρι κυβέρνησης – τρόικας
Ας σαρώνει τα πάντα η εγκληματική και ατελέσφορη πολιτική του Μνημονίου. Ας χαλάει ο κόσμος, ας τσακίζονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Ας καταργείται όλο το εργατικό δίκαιο. Το αυτί τους δεν ιδρώνει. Ο λόγος για την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ. Ο κρυπτόμενος πρόεδρός της συνεχίζει ακλόνητος να στηρίζει τις επιλογές κυβέρνησης – τρόικας. Είναι γνωστές οι δηλώσεις του, ότι δεν υπάρχουν έναντι του μνημονίου, ορατές εναλλακτικές πολιτικές. Είναι γνωστές οι εν κρυπτώ συναντήσεις του με τον ΣΕΒ. Ο συνδικαλιστικός δικομματισμός των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ με την απουσία του, την αδράνειά του, την κωλυσιεργία του, αλλά και πολλές φορές με την ανοιχτή του στήριξη στις επιλογές κυβέρνησης – τρόικας – ΣΕΒ, αποτελεί το καλύτερο σωσίβιο για την πολιτική του μνημονίου.
 ------------------------------------------------------------------------------------
 Οι ευθύνες της πλειοψηφίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ για την σημερινή κατάσταση.
Όποιος παρατηρεί προσεκτικά τις ανακοινώσεις και την συνδικαλιστική πρακτική της πλειοψηφίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ δικαιούται να εξάγει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ζούμε κάπου στο 2002-2004. Σαν να μην υπήρξε μνημόνιο, σαν να μην υπήρξε μεσοπρόθεσμο, λες και δεν ψηφίστηκαν ποτέ ασφαλιστικοί νόμοι, παρεμβάσεις στις εργασιακές σχέσεις και στις ΣΣΕ, πολυνομοσχέδιο, φορολογικό, εργασιακή εφεδρεία, απολύσεις. Απόλυτη Νιρβάνα. Δεν μας αφορούν άραγε εμάς αυτοί οι νόμοι;  Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ απολαμβάνουμε κάποιας ασυλίας και δεν το ξέρουμε; Σε γυάλα ζούμε; Το δικό μας εισόδημα δεν μειώθηκε;  Η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση του αφορολόγητου, τα χαράτσια, τα ΕΤΑΚ δεν μας τα έφερε εμάς ο ταχυδρόμος;  ΟΧΙ συναδέλφισες & συνάδελφοι. Τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει και ούτε θα μπορούσε να συμβεί παρά τις αυταπάτες που καλλιεργούν οι απολογητές αυτών των πολιτικών. Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι στην δική μας Ομοσπονδία αλλά και στα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου πλειοψηφούν οι δυνάμεις του εναλλασσόμενου κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι η δική μας ομοσπονδία, κυρίως την τελευταία δεκαετία πρωτοστάτησε σε πρακτικές που ντρόπιασαν στα μάτια όλων των εργαζόμενων της χώρας το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Αποκορύφωμα η προδοτική ΣΣΕ του 2005 που χώρισε τους εργαζόμενους σε παλιούς και νέους αφαιρώντας από τους νέους κατακτήσεις δεκαετιών. Πρόσφατα έγραψαν νέα μελανή σελίδα στην ιστορία του συνδικάτου μας, υπογράφοντας συλλογική σύμβαση εργασίας που μειώνει τους μισθούς μας 11% μεσοσταθμικά και χαρίζει στην Deutsche Telekom πάνω από 300 εκατ. € την επόμενη τριετία. Περίπου όσα δηλαδή έδωσαν πρόσφατα για να αγοράσουν το 10% του ΟΤΕ. Αυτή η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας είναι η πρώτη στον ιδιωτικό τομέα που υπογράφεται με μειώσεις στους μισθούς. ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΤΡΗΤΗ με όρους που δεν λένε τίποτα για:
  • Την εφαρμογή και στον ΟΤΕ της εργασιακής εφεδρείας
  • Τι θα προκύψει μετά την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών
  • Την TRANSFER ή SERVICE COMPANY
  • Τους συναδέλφους των ΟΤΕ PLUS και Hellas Com
  • Τι θα γίνει με το προσωπικό μετά τη συνένωση του ΟΤΕ με την COSMOTE
  • Και κυρίως δεν αποτρέπει την επίκληση από τον εργοδότη του όρου 12 της συμφωνίας πώλησης του ΟΤΕ που μιλά για απολύσεις πλεονάζοντος προσωπικού .
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ
 Εδώ και χρόνια οι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ έχουν οδηγήσει το συνδικάτο μας στην ανυποληψία και στην χλεύη. Οι απανωτές ήττες στις οποίες μας οδήγησαν δεν έχουν τελειωμό!
Ας θυμηθούμε τις σημαντικότερες από αυτές:
·   Τις απολύσεις στην COSMOTE, που τις βαφτίσανε εθελούσια για να μειώσουν τις αντιδράσεις
·   Το πρόσφατο κλείσιμο 130 καταστημάτων, το βίαιο ξεσπίτωμα τόσων συναδέλφων μας και την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας (από το παράθυρο).
·   Την αύξηση των ωρών εργασίας σε 40 με τις ίδιες αποδοχές
·   Την αφαίρεση του ½ωρου του οδηγού
·   Την κατάργηση των υπηρεσιακών λεωφορειακών γραμμών
·   Την καταστρατήγηση των συμφωνημένων παροχών του Λογαριασμού Νεότητας
·   Την εισαγωγή του σπαστού ωραρίου στα καταστήματα μετά από τριάντα χρόνια
·   Την μονομερή επιβολή του συστήματος αξιολόγησης
 ------------------------------------------------------------------------------------
Ψηφίζουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ– ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Σ.Κ.
Εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι εργαζόμενοι ζητούν ένα διαφορετικό Συνδικάτο. Οι αποφάσεις των οργάνων των πρωτοβάθμιων σωματείων και της Ομοσπονδίας είναι σε αυτήν την κατεύθυνση, όμως τίποτε δεν προχωράει. Οι ευθύνες κυρίως των ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ είναι τεράστιες. Δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις ευθύνες που έχουν και τα προνόμια που απορρέουν από αυτές.
Εμείς για άλλη μια φορά θα παλέψουμε για την αλλαγή του Συνδικαλιστικού Κινήματος με τις παρακάτω προτάσεις:
  • Ένα σωματείο στον ΟΤΕ διαρθρωμένο κατά Νομό και μια Ομοσπονδία στις Τηλεπικοινωνίες
  • Για τους εκλεγμένους σε όλα τα όργανα (Τοπικά και Κεντρικά) να υπάρχουν ανώτερα όρια θητειών
  • Καθιέρωση κανόνων για ενιαία ψηφοδέλτια σε τοπικό επίπεδο με μειωμένη σταυροδοσία (κάτω του 50% των εκλεγομένων).
  • Χρηματοδότηση του σωματείου μόνο από τις συνδρομές των εργαζομένων.
  • Διαφάνεια στις κοινωνικές παροχές του συνδικάτου (ΟΠΑΚΕ, κοινωνικός τουρισμός)
  • Η αναγνώριση και οριοθέτηση των εκπαιδευτικών βαθμίδων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι απαραίτητη για να μην υπάρχουν συντεχνιακές λογικές.
  • Επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των μελών μας που χρονίζουν (αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων, προϋπηρεσίας εκτός ΟΤΕ, στρατιωτικής θητείας)
 ------------------------------------------------------------------------------------

   Συναδέλφισες & συνάδελφοι. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτή η κατάσταση είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε όλους τους συλλόγους και στην ίδια την ομοσπονδία. Να αποστρατεύσουμε επιτέλους όλους όσους με την ντροπιαστική υπογραφή τους συνέβαλαν στο ξεθεμελίωμα κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος. Όλους όσους έβαλαν το κομματικό και παραταξιακό τους καθήκον πάνω από τα συμφέροντά μας. Να αποδοκιμάσουμε και με την ψήφο μας φαινόμενα σήψης και παρακμής όπως: Ισόβιοι συνδικαλιστές, «Συνταξιούχοι», σκανδαλωδώς αμειβόμενοι από την συμμετοχή τους σε διάφορους φορείς, διαπλεκόμενοι με κυβέρνηση, κόμματα και εργοδοσία. Η ενασχόληση με το συνδικάτο δεν μπορεί, παρά να έχει τα χαρακτηριστικά της ανιδιοτελούς προσφοράς, της αλληλέγγυας δράσης και της υπεράσπισης της ενότητας των εργαζομένων. Δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες να συνεχίσουμε να αναπαράγουμε το αποτυχημένο μοντέλο του συνδικαλισμού της «ανάθεσης». Να αμφισβητήσουμε τις σημερινές γραφειοκρατικές μορφές οργάνωσης και να προτάξουμε νέες αμεσοδημοκρατικές δομές. Αυτό όμως προϋποθέτει την διαθεσιμότητα των ίδιων των εργαζομένων.  Να αναδείξουμε λοιπόν στα όργανα των συλλόγων μας άξιους, νέους, συγκροτημένους και με αγωνιστική δράση εργαζόμενους.
Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας – Συνεργαζόμενοι φιλοδοξεί να συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ– ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ εδώ και χρόνια έχει αναδειχτεί μέσα από τους αγώνες, τις παρεμβάσεις και τις θέσεις της για μία άλλη πορεία του ΟΤΕ και του συνδικαλιστικού κινήματος στην πιο αγωνιστική και συνεπή συνδικαλιστική κίνηση στο χώρο του ΟΤΕ. Στελέχη της παράταξής μας ήταν, που πριν λίγα χρόνια θρυμματίζοντας τη δήθεν κοινοβουλευτική ευπρέπεια σήκωσαν για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία μέσα στη Βουλή πανό που έγραφε «μην πουλάτε τον ΟΤΕ».

Σας καλούμε
Ø  Να ψηφίσετε την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ– ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, την παράταξη των αγώνων, της δράσης, της ανιδιοτέλειας, της αυτονομίας από τις κυβερνήσεις, την εργοδοσία και τα κόμματα, της διεκδίκησης εναλλακτικών προτάσεων για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για ένα αναπτυγμένο, σύγχρονο, με δημόσιο χαρακτήρα ΟΤΕ.
Ø  Να δώσετε δύναμη στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ– ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, στους συναδέλφους/σες σας που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας και πρωταγωνίστησαν σε κάθε εργασιακή  ή ασφαλιστική κατάκτησή μας.
Ø  Να  κάνετε ακόμα πιο ισχυρή την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ– ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, την παράταξη που μπορεί και θέλει να αγωνιστεί για ένα συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο μας αυτόνομο, μαζικό και αγωνιστικό, που το έχουμε σήμερα ανάγκη όσο ποτέ. Την παράταξη που αγωνίζεται όχι μόνο να αποκρούσει την πρωτοφανή επίθεση της κυβέρνησης, της τρόικας και των αφεντικών του ΟΤΕ σε βάρος των εργαζομένων, αλλά και για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν σε μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα.


Για ένα ΟΤΕ, χωρίς Deutsche Telekom, με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, με πλήρη, σταθερή και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία για όλους και όλες μας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΕΤΕ-ΟΤΕ
Το Ψηφοδέλτιό μας
ΑΝΑΣΤΑΣΟΒΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΑΤΡΑ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΡΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΟΔΟΣ
ΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΑΝΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΤΡΑΜΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΚΥΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΘΗΝΑ
ΛΑYΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΦΩΝΤΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ
ΜΠΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΜΠΟΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΧΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΠΙΣΚΟΠΑΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΠΗΛΕΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΔΑΜ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΣΜΗΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΘΗΝΑ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΩΤΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΧΙΩΤΕΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΧΟΚΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

blogger templates | Make Money Online