Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μπλόκο Δευτέρα 8 και Τρίτη 9/10 στην Άγγελα Μέρκελ

 

Συνάντηση της ΟΜΕ – ΟΤΕ με τη διοίκηση Παρασκευή 5/10/2012

Μπλόκο Δευτέρα 8 και Τρίτη 9/10 στην Άγγελα Μέρκελ
 
Στη συνάντηση της ομοσπονδίας με τη διοίκηση που έγινε την Παρασκευή 5/10/2012 δεν υπήρξε κάτι νέο καθώς η διοίκηση περιμένει την οριστικοποίηση των μέτρων κυρίως στο ασφαλιστικό προκειμένου να εξειδικεύσει περαιτέρω τις προτάσεις της για τα κίνητρα εξόδου. Στη συνάντηση έγινε μια επανάληψη των όσων έχουν λεχθεί μέχρι σήμερα για τα κίνητρα εξόδου και για τις νέες δραστηριότητες.
Το ίδιο έγινε και με το θέμα του κτιρίου της Παιανίας. Η διοίκηση εμμένει στις θέσεις της για παροχή κάρτας απεριορίστων διαδρομών ή μέρους τους e pass και απορρίπτει την πρόταση για μεταφορά του προσωπικού με πούλμαν.
Στη συνάντηση κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για το θέμα του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων. Η διοίκηση με την πρότασή της ζητάει τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας για τους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα σε τρίμηνη βάση. Αυτή τη φορά δεν έμεινε στα καταστήματα που κλείνουν το μεσημέρι αλλά ζητάει διευθέτηση του χρόνου εργασίας και για τους εργαζόμενους στα καταστήματα που δουλεύουν συνεχώς όλη την ημέρα. Είναι αυτό που λέμε ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αφού πέρασε το σπαστό ωράριο και έχει εργαζόμενους λάστιχο εδώ και εννέα μήνες τώρα ζητάει το ίδιο και στα καταστήματα που δουλεύουν συνεχές.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Τη Δευτέρα 8/10/2012 συνεδριάζει το Eurogroup ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους νεοφιλελεύθερους μηχανισμούς, ένας μηχανισμός που έχει βάλει κι’ αυτός τη σφραγίδα του σε όλα αυτά τα οποία βιώνει ο ελληνικός Λαός τα τρία  τελευταία χρόνια.
Την Τρίτη 9/10/2012 επισκέπτεται τη χώρα μας η Άγγελα Μέρκελ. Η Γερμανίδα καγκελάριος που έχει συνδέσει το όνομά της με την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση του Λαού μας – και όχι μόνο – και με την ευημερία και διασφάλιση των χρημάτων και των κερδών των δανειστών και των τοκογλύφων. Ας στείλουμε σε όλες τις πλευρές του μήνυμα που αρμόζει.

Όλοι στο συλλαλητήριο τη Δευτέρα 8/10 στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα

όλοι στη στάση εργασίας την Τρίτη 9/10/12

και στη συγκέντρωση στις 1 μ.μ. στο Σύνταγμα

 

blogger templates | Make Money Online