Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνάντηση ΟΜΕ ΟΤΕ και διοίκησης για την OTE TV - Υπερασπιζόμαστε τις θέσεις εργασίας και την αξιοπρέπειά μας


Συνάντηση ΟΜΕ 0ΤΕ και διοίκησης για την OTE TV
Υπερασπιζόμαστε τις θέσεις εργασίας και την αξιοπρέπειά μας

Την Πέμπτη 5/6/2013 αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας συναντήθηκε με τη διοίκηση με θέμα συζήτησης την OTE TV. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα που γινόταν η συζήτηση πολλοί από τους συναδέλφους που έχουν μετατεθεί στις υπηρεσίες αυτές ενισχύοντας με την παρουσία τους τη διαπραγματευτική δύναμη της ομοσπονδίας.

Η ομοσπονδία έθεσε για άλλη μια φορά όλες τις πλευρές που έχουν να κάνουν από τη μια μεριά με τις συνεχείς παλινωδίες της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα την έλλειψη συγκεκριμένου πλάνου για τις υπηρεσίες αυτές, την ανυπαρξία ενιαίων κριτηρίων επιλογής, τη συνεχιζόμενη αλλαγή του αριθμού των συναδέλφων που θα μετατεθούν, την αθέτηση της δέσμευσης για δυνατότητα μετάθεσης στην OTE TV και επιστροφής στον τόπο τους όσοι ξεσπιτώθηκαν από τα καταστήματα που έκλεισαν, την αθέτηση της δέσμευσης για μη αναπλήρωση θέσης συναδέλφου που μετατέθηκε στην OTE TV γιατί αυτό θα ήταν και ανήθικο και το αντικείμενο εργασίας όσων έχουν μετατεθεί που για πολλούς αν όχι για τους περισσότερους είναι ακόμη ανύπαρκτο.

Η διοίκηση από την πλευρά της απάντησε ότι δέχεται ότι στη νέα αυτή υπηρεσία υπάρχουν προβλήματα τα οποία κατ’ αυτήν θα αντιμετωπισθούν. Στο θέμα του τρόπου επιλογής και των κριτηρίων για μια ακόμη φορά δεν απάντησε. Δεσμεύθηκε ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους ξεσπιτώθηκαν από υπηρεσίες που έκλεισαν να γυρίσουν στον τόπο τους εφ’ όσον επιθυμούν να εργαστούν στην OTE TV και σε ότι αφορά τις μεταθέσεις που προγραμματίζονται για υπηρεσίες από τις οποίες έχουν μετατεθεί άλλοι συνάδελφοι προς την OTE TV απέφυγε να δεσμευθεί λέγοντας μόνο ότι θα το εξετάσει. Τέλος μας είπε ότι σε επόμενη συνάντηση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τη Δευτέρα 17/6 θα παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο και σε ότι αφορά στις πωλήσεις και στην τοποθέτηση κεραιών.
Οι θέσεις μας για το θέμα της OTE TV έχουν από καιρό γνωστοποιηθεί και είναι ανηρτημένες στο blog.
Το θέμα OTE TV για μας δεν έχει τελειώσει, η διοίκηση μπορεί να θεωρεί ότι έχει πετύχει μια πύρρειο νίκη ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει καθημερινά και το μήνυμα ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της. Γιατί υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, τις θέσεις εργασίας μας, την αξιοπρέπειά μας.

 

blogger templates | Make Money Online