Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Μπλόκο στην Μέρκελ

Μπλόκο στην Μέρκελ από εκατομμύρια διαδηλωτές σε όλη τη χώρα. Στάση εργασίας την Τρίτη 12-3 μ. μ. και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 μ. μ. στο Σύνταγμα

Η επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα της Τρίτη 9 Οκτωβρίου αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας, που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί η Γερμανική Κυβέρνηση και υλοποιούν στο σύνολό τους οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το όνομα της Πρωθυπουργού της Γερμανίας έχει συνδεθεί με τις πιο ακραίες αντιδραστικές και νεοφιλελεύθερες φωνές, που στόχο έχουν την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών και των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
 
Μετατρέπουμε τη συγκέντρωση της Τρίτης σε ημέρα Παλλαϊκής διαμαρτυρίας αλλά και δέσμευσης από όλους μας ότι θα παραμείνουμε αγωνιζόμενοι στους δρόμους, για να κλείσει το συντομότερο δυνατό ο κύκλος ζωής και αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την αποδέσμευση από τα μνημόνια της καταστροφής, διεκδικούμε την έξοδο από την κρίση σε προοδευτική κατεύθυνση.
Πάρτε μαζικά μέρος τη Δευτέρα στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Την Τρίτη στη στάση εργασίας από τις 12 μ. μ. μέχρι τις 3 μ. μ. και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 μ. μ. το μεσημέρι στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Μέρκελ- Σαμαρά.

5-10-2012

 

blogger templates | Make Money Online