Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η διοίκηση θέλει δεύτερη βάρδια εργασίας στους τεχνικούς και στην ΟΤΕ TV



Η διοίκηση θέλει δεύτερη βάρδια εργασίας
 στους τεχνικούς και  στην ΟΤΕ TV

Την Τετάρτη 23/10/2013 στη συνάντηση της διοίκησης με την ομοσπονδία μπήκε από την πλευρά της διοίκησης θέμα για τη θεσμοθέτηση δεύτερης βάρδιας τεχνικών και δεύτερης βάρδιας για τους πωλητές της OTE TV.
Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση θέλει να έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει και μία βάρδια (ένα συνεργείο ένας στον κατανεμητή και ένας dispatcher) από τις 11 π.μ. έως τις 6 μμ σε 33 ΤΤΛΠ (13 στην Αττική, 11 στη Βόρεια Ελλάδα, 8 στη ΝΔ Ελλάδα και 1 στην περιφέρεια Κρήτης και Νήσων). Στα ίδια ΤΤΛΠ θέλει να έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει ένα συνεργείο το Σάββατο χορηγώντας ένα ρεπό εντός της εβδομάδας. Σύμφωνα με τη διοίκηση το πρόγραμμα αυτό δοκιμάστηκε πιλοτικά την Άνοιξη του 2012 για ένα μήνα σε ένα τμήμα και έδειξε ότι μειώνεται ο μέσος χρόνος αποκατάστασης των βλαβών.
Για τους πωλητές της OTE TV θέλει να έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) απογευματινή βάρδια 1 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Η αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού συζητήσει  στο εσωτερικό της στα όργανα της ομοσπονδίας, με τα συναρμόδια σωματεία μέλη και με τους συναδέλφους που αφορούν αυτές οι προτάσεις.

 

blogger templates | Make Money Online