Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αναδημοσίευση: Αυτοπυρπολήθηκε Τεχνικός του ΟΤΕ στην Κύμη

αναδημοσίευση από το ιστολόγιο:  lala-to.blogspot.com

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014


ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ


Γύρω στις 10.30 π.μ. πρώην εργαζόμενος του ΟΤΕ ο οποίος είχε βγει σε σύνταξη μπήκε στο υπόγειο του κτίριου του ΟΤΕ στην Κύμη και έβαλε φωτιά ενώ και ο ίδιος αυτοπυρπολήθηκε. Το  υπόγειο κατακάηκε. Αυτή την ώρα η Πυροσβεστική έσβησε την φωτιά. Η Αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο και αναμένεται η σήμανση.
Ο τραγικός αυτόχειρας  διαμαρτυρόταν γιατί αργούσε να του καταβληθεί η σύνταξη και προφανώς αντιμετώπιζε πέραν των άλλων προβλημάτων και οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν στην σημερινή τραγική πράξη. Δυστυχώς ένα ακόμη θύμα της φονικής κρίσης. Η σκέψη όλων μας στην οικογένειά του. Η ευχή να είναι το τελευταίο θύμα αυτής της λαίλαπας. Δεν πάει άλλο.


Από το ίδιο Blog και το Δελτίο Τύπου του ΟΤΕ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ
Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2014
Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, γύρω στις 10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Αστικό Κέντρο (ΑΚ) Κύμης Ευβοίας του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό.
Η Πυροσβεστική κατέφθασε στο σημείο και κατά την επιχείρηση κατάσβεσης ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας, αγνώστου ταυτότητας. 
Στο εν λόγω κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο κτίριο δεν αιτιολογείται.  
Ο OTE υποστηρίζει τις Αρχές στο έργο τους για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και αναμένει το πόρισμά τους για την ταυτότητα του θύματος.
Επί τόπου μετέβησαν αμέσως ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας  και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.  Στο εν λόγω κτίριο φιλοξενείται εξοπλισμός που καλύπτει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σε τηλεφωνία και ευρυζωνικότητα της περιοχής  της Κύμης. Εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις τηλεφωνίας και ADSL που αφορούν στην πόλη της Κύμης και τη γύρω περιοχή. Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο. 

 

blogger templates | Make Money Online