Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή 11 Νοέμβρη ΞΑΝΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ


 Η ανατροπή αυτών των πολιτικών είναι μονόδρομος
Ο φετινός κρατικός προϋπολογισμός αποτυπώνει σε νούμερα την συνέχιση για 5ο χρόνο της ύφεσης στην οικονομία με αποτέλεσμα την εκτίναξη της ανεργίας πάνω από το 30%. Περιλαμβάνει τις αιματηρές παρεμβάσεις στα εργασιακά, τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, τις περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα, την διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, προδιαγράφει την νέα ληστρική φοροεπιδρομή.
Είναι ένας προϋπολογισμός που οδηγεί εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχια και την πλήρη εξαθλίωση και σε κοινωνική καταστροφή.
Το συλλαλητήριο που οργανώνουν τα συνδικάτα την Κυριακή 11 Νοέμβρη ημέρα ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού, στο Σύνταγμα είναι μια ακόμα μάχη στον πόλεμο διαρκείας που έχουμε κηρύξει όλοι οι εργαζόμενοι και ο λαός ενάντια στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές με στόχο την ανατροπή τους και την ανατροπή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης.
Κανένας δεν πρέπει να παραδώσει τα όπλα.
Την Κυριακή το Σύνταγμα πρέπει να πλημμυρίσει για μια ακόμα φορά από αποφασισμένους διαδηλωτές, η οργή και η αγανάκτηση να γίνει απόφαση για αγώνα μέχρι την ανατροπή.
Στο τέλος θα νικήσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός μας
Όλοι την Κυριακή στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 5 το Απόγευμα

 

blogger templates | Make Money Online