Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Όλοι στην Απεργία 6 & 7 Νοέμβρη - Όλοι στις συγκεντρώσεις - Ή Αυτοί ή Εμείς

Αυτόνομη Παρέμβαση: Ή Αυτοί ή Εμείς - Τα μέτρα δεν θα περάσουν - Ανατροπή Τώρα!

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, αυτή η στιγμή είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας, είναι η ώρα να δώσουμε την μεγάλη μάχη ενάντια στα μέτρα που υποδουλώνουν τις ζωές μας.
Το νέο μνημόνιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή, δεν έχει κανένα προηγούμενο στη μεταπολεμική ιστορία. Μετατρέπει την εργατική τάξη σε δουλοπάροικους, την κοινωνία σε εξαθλιωμένη μάζα του μεσαίωνα, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά και τη δημόσια περιουσία σε ιδιωτικές ζώνες κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Με τα νέα μέτρα επιχειρείται η μεγαλύτερη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από τα αρπακτικά του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου.
Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου δεν είναι μια θέση ευθύνης όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, για να μην κοπούν δήθεν οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά η πιο κυνική αξίωση των δανειστών να βάλουν στο χέρι τον κόπο και τον πλούτο ενός ολόκληρου λαού.
Η κλιμάκωση του κυβερνητικού αυταρχισμού βάζει σε κίνδυνο τη δημοκρατία. Επιτίθεται με μανία κατά των διαδηλωτών, καθιερώνει μέτρα λογοκρισίας, χρησιμοποιεί τον στρατό σε θέματα τάξης, συλλαμβάνει, φιμώνει και απολύει δημοσιογράφους.
Είμαστε σε πόλεμο. Τα μέτρα αυτά καταστρέφουν την εργασία, συρρικνώνουν τη δημοκρατία, φουντώνουν το φασισμό, προστατεύουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Είναι προφανές ότι δεχόμαστε μια ανελέητη μετωπική επίθεση, από μια διεθνή και εγχώρια συμμαχία πολιτικών και ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.
Τα μέτρα αυτά δε θα είναι τα τελευταία αλλά μέρος ενός επαναλαμβανόμενου και καταστροφικού αδιεξόδου, μέχρι την τελική απαξίωση της εργασίας και τη διάλυση κάθε μορφής κοινωνικής προστασίας.
Το νέο πακέτο μέτρων δεν μας οδηγεί μόνο σε κοινωνικό ολοκαύτωμα αλλά καταστρέφει όλα τα μέσα, που μας επέτρεπαν μέχρι σήμερα σε εργαζόμενους και συνδικάτα να διεκδικούμε τα συμφέροντα μας.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ,
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Συγκέντρωση:
Τρίτη 11 π. μ. Πεδίον του Άρεως, προσυγκέντρωση 10:30 στο Μουσείο
Τετάρτη στις 6 μ. μ. στο Σύνταγμα
2-11-2012

 

blogger templates | Make Money Online