Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τελευταίο αντίο στο συνάδελφο Γιώργο Λουκίδη


Τελευταίο αντίο στο συνάδελφο Γιώργο Λουκίδη

Έφυγε σήμερα Τρίτη 25/2/2014 από τη ζωή ο συνάδελφος Γιώργος Λουκίδης μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.
Ο συνάδελφος Γιώργος Λουκίδης υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, του ενιαίου Συνασπισμού της δεκαετίας του ’80 και μετέπειτα του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε δραστήριο μέλος του τμήματος πολιτισμού του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον ΟΤΕ δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΕΤ – ΟΤΕ μέσα από τις γραμμές της ΕΣΚ – ΟΤΕ και αργότερα και μέχρι τη συνταξιοδότησή του της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΟΤΕ.
Η μεγάλη αγάπη του ήταν η ενασχόληση με τον πολιτισμό.
Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριο μέλος παλαιότερα της λέσχης Προσωπικού του ΟΤΕ και μετέπειτα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ νομού Αττικής στο οποίο διετέλεσε και Πρόεδρος. Στο πολιτιστικό κέντρο εκτός από τη θητεία που διετέλεσε πρόεδρος εκλέχθηκε κατ’ επανάληψη με το ψηφοδέλτιο της Πολιτιστικής Δημιουργίας και ήταν πρωταγωνιστής στην προσπάθεια κοινής δράσης και κοινής καθόδου στις εκλογές του πολιτιστικού κέντρου όλων των δυνάμεων της Αριστεράς.
Την περίοδο που ίσχυαν ακόμη για τον ΟΤΕ οι συμμετοχικοί θεσμοί εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας στο Κεντρικό Εργασιακό Συμβούλιο.
Η κηδεία του μετά από δική του επιθυμία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο μετά από αποτέφρωση.
Οι φίλοι και  σύντροφοί του σήμερα τον αποχαιρετούν και θα διοργανώσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα πολιτικό μνημόσυνο στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων νομού Αττικής.


 

blogger templates | Make Money Online