Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

parking του Δεκαπενταύγουστου


 PDF




Οι εργαζόμενοι του Μεγάρου ευχαριστούν τη Διοίκηση για τις θέσεις parking του Δεκαπενταύγουστου

Οι εργαζόμενοι του Διοικητικού Μεγάρου νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στη Διοίκηση ΟΤΕ/Deutche Telekom, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα από τη Δευτέρα 05/08 έως και την Παρασκευή 16/08, να παρκάρουν τα ταπεινά ΙΧ τους εντός του χώρου του Μεγάρου. 

Επειδή, όμως, όλες και όλοι γνωρίζουμε την έννοια της γερμανικής οργάνωσης στην Ελλάδα, οι συνάδερφοι που έκαναν χρήση αυτής της «ευεργετικής» παροχής, έπρεπε να πάνε για δουλειά μετά τις 10 π.μ., άρα να μετακυλήσουν το ωράριό τους. Αυτό συνέβηκε γιατί στην εταιρία δεν είχαν (;;) εικόνα ποιοι και πόσοι κάτοχοι θέσεων στάθμευσης είχαν δηλώσει άδεια το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (!!), προφανώς επειδή το πληροφοριακό σύστημα για τις άδειες δεν είναι συμβατό με τον κοινό νου. 

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι να επιλέγουν να παρκάρουν και πάλι στους δρόμους πέριξ του Μεγάρου, που άλλωστε ήταν και σχετικά άδειοι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Κύριοι» και «κυρίες» της διοίκησης, ακόμα κι όταν προσπαθείτε να φανείτε  «γαλαντόμοι» προς τους εργαζόμενους, δεν καταφέρνετε να ξεπερνάτε την απαισιότητά σας. Έχετε πλέον ταυτιστεί με την επιχειρησιακή πρακτική του κανιβαλισμού των εργαζομένων και των οικογενειών τους.
Η «διευκόλυνσή» σας προς τους εργαζομένους ξεκίνησε με την κατάργηση των πούλμαν μεταφοράς προσωπικού, συνεχίστηκε με τη μείωση των θέσεων στάθμευσης προς τους απλούς εργαζομένους και συνεχίζετε με κάθε ευκαιρία.

Καλούμε τη διοίκηση, να συνειδητοποιήσει επιτέλους  ότι καμία εταιρία δεν μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο για τους πελάτες της, όταν χειροτερεύει διαρκώς τις συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους της.

 

blogger templates | Make Money Online