Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΟΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
     Την Τετάρτη 01/02/2012 πραγματοποιήθηκε στο ΠΚΕ-ΟΤΕ Ν. Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες συγκέντρωση συνταξιούχων ΟΤΕ (250 άτομα περίπου) μετά το κάλεσμα της επιτροπής πρωτοβουλίας.
     Στη διαδικασία αυτή  μίλησαν πολλοί συνάδελφοι και κατέθεσαν τον προβληματισμό τους και τις προτάσεις τους για αγωνιστική κινητοποίηση εξ αίτιας της πρωτοφανούς καταλήστευσης των συντάξεων μας από τις δυνάμεις του Μνημονίου οι οποίες μας οδηγούν στην χρεοκοπία και στην εξόντωση.
     Υπήρξε ομόφωνη και ομόθυμη διαπίστωση ότι η Διοίκηση του Συλλόγου μας διαχρονικά υπήρξε αναποτελεσματική ιδιαιτέρα δε σήμερα που δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα των μελών και στα κελεύσματα των καιρών, με άλλα λόγια οι σαράντα χιλιάδες περίπου συνταξιούχοι του κλάδου μας να μην εκπροσωπούνται σε κοινωνικό και συνδικαλιστικό επίπεδο .
     Για όλα τα αναφερόμενα παραπάνω ,ομόφωνα η συγκέντρωση μας αποφάσισε:
1)  Την οργανωτική συγκρότηση σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο ολόκληρου του κλάδου μας.
2)  Τον προγραμματισμό εντός των προσεχών ημερών νέας συγκέντρωσης των συναδέλφων συνταξιούχων.
3)  Την διερεύνηση της ομάδας πρωτοβουλίας με όσους συναδέλφους θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά και να προσφέρουν .
4)  Την πρόσκληση του προεδρείου του Συλλόγου μας στην επόμενη συγκέντρωσή μας, για να τοποθετηθεί και να πάρει θέση στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου μας και να προχωρήσει άμεσα σε διαδικασίες εκδημοκρατισμού του καταστατικού για την εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης.
Ανεξάρτητα από την παρουσία η μη των εκπροσώπων του Συλλόγου μας στη συγκέντρωση, εμείς θα προχωρήσουμε στην οργάνωση και συγκρότηση του κλάδου σε νέα Δημοκρατική εκπροσώπηση και λειτουργία.

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθειά μας, και να ενημερώσει όσους συναδέλφους γνωρίζει για τη μεγαλύτερη δυνατή μαζικοποίηση των συναδέλφων μας που δοκιμάζονται από τις απάνθρωπες αποφάσεις συρρίκνωσης του εισοδήματός τους.


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

 

blogger templates | Make Money Online