Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση - Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ο λαός και οι εργαζόμενοι τη Κυριακή 12/2 με τη συγκλονιστική τους παρουσία στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις της χώρας, δήλωσαν με το πιο καθαρό και ξάστερο τρόπο, ότι έφτασε η ώρα για την ανατροπή κυβέρνησης, τρόικας και των βάρβαρων πολιτικών των μνημονίων, που οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, καταλύουν τη δημοκρατία και μετατρέπουν τη χώρα σε αποικία της Ευρώπης.
Έδειξαν ότι δεν παρασύρονται από τις σειρήνες της παραπλάνησης και της υστερικής επιχείρησης τρόμου, απειλών και εκβιασμών, που στήθηκε από τη κυβέρνηση, τις πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου και τους ελεύθερους σκοπευτές των ΜΜΕ, που τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασαν κάθε όριο εξαλλοσύνης και υστερίας στην αποστολή τους για τρομοκράτηση του λαού. Αλλά ούτε και η άγρια, ενορχηστρωμένη επιχείρηση βίας και καταστολής με τόνους χημικά, μπορεί πια να βάλει φρένο στην λαϊκή οργή που μετατρέπεται σε σαφές πολιτικό αίτημα: Να φύγει η κυβέρνηση και η τρόικα μαζί με τα μνημόνια της καταστροφής.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ
ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ
Σε απόλυτη αποθράσυνση οι τροϊκανοί, συνεχίζουν αδίστακτα τις απειλές και τους εκβιασμούς και πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής των μέτρων ετοιμάζουν μαζί με την υποτακτική κυβέρνηση και νέα μέτρα και νέα επιδρομή σε βάρος των εργαζομένων και του λαού, μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση της οικονομίας, της κοινωνίας, της μισθωτής εργασίας, των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών κατακτήσεων στον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου.
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
Οι απειλές και τα εκβιαστικά διλλήματα δεν βρίσκουν αντίκρισμα, ο λαός και οι εργαζόμενοι απέδειξαν ότι δεν τρομοκρατούνται, δεν παραιτούνται, δεν υποχωρούν, συνεχίζουν τον αγώνα για να απαλλαχθούν από τη κυβέρνηση της καταστροφής, τη τρόικα και τα μνημόνια της μόνιμης υποδούλωσης.
Στη προσπάθεια ανασύνταξης του πολιτικού σκηνικού που επιχειρείται, με νέα «αντιμνημονιακά μορφώματα», για να απορροφήσουν την λαϊκή δυσαρέσκεια και να διασωθούν από την πλήρη αποδιοργάνωση που τους επέφερε η συνεχής και κλιμακούμενη λαϊκή συμμετοχή, με αποκορύφωμα τη λαοθάλασσα της Κυριακής, οι εργαζόμενοι δεν παρασύρονται, απαντούν με το δικό τους κοινωνικοπολιτικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής των πολιτικών των μνημονίων, που χτίζεται στους δρόμους, στους μεγάλους απεργιακούς αγώνες και στις πλατείες όλης της χώρας.
Σε αυτή τη κατεύθυνση πυκνώνουν οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις συνελεύσεις, απεργίες κλάδων, καταλήψεις, συντονισμοί αγώνων και δράσεων εξελίσσονται και μπορούν να πάρουν πιο μαζικά χαρακτηριστικά.
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Να σημάνει Γενικός συναγερμός σε όλα τα συνδικάτα και τα κινήματα, για τον καλύτερο συντονισμό και κλιμάκωση των αγώνων, που θα έχουν διάρκεια, αντοχές, πολυμορφία και θα εξασφαλίζουν την συμμετοχή και την ένταξη όλων των εργαζομένων, όλων των συνδικάτων, των ανέργων, των νέων, θα στηρίζονται στην μέγιστη αλληλεγγύη που σήμερα απαιτείται.
Τα συνδικάτα μέσα από συνελεύσεις και αποφάσεις να σπάσουν και να ακυρώσουν την αδράνεια, την ανοχή και την ακινησία της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ κυρίως στη ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, καθώς και κάθε πρακτική που εμποδίζει την αναγκαία σήμερα λειτουργία ενός συνεκτικού, πολύμορφου, ενωτικού, αγωνιστικού και ταξικού σχεδιασμού αντεπίθεσης της εργατικής τάξης.
Με αγωνιστικές, ταξικές, ενωτικές πρωτοβουλίες και κοινωνικές συμμαχίες, να οικοδομήσουμε έναν ισχυρό κοινωνικο-πολιτικό πόλο, που θα οργανώσει αποτελεσματικά τη συνολική αντιπαράθεση στο βάρβαρο μνημονιακό μπλοκ, τόσο της παλιάς όσο και της νέας κοπής που επιχειρείται.
Για την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ο αγώνας συνεχίζεται πιο δυναμικά και ανυποχώρητα , ούτε ίχνος εφησυχασμού, ούτε ίχνος αναμονής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 στις 4 μμ πάλι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Οθωνος και Αμαλίας).

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ- ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ- ΠΙΟ ΕΝΩΤΙΚΑ- ΠΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΠΕΡΕΤΑΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ
'Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

 

blogger templates | Make Money Online