Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση: Η βία και τα δικαστήρια δεν θα κάμψουν την αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

Να αφεθούν ελεύθεροι αμέσως όλοι οι συλληφθέντες και να ικανοποιηθούν τώρα όλα τα αιτήματα των εργαζομένων στα ναυπηγεία


Απέναντι στην σημερινή απρόκλητη βία της υποταγμένης στα μνημόνια τρικομματικής συγκυβέρνησης, των  ΥΜΕΤ  και των δυνάμεων καταστολής, που επέδειξαν στην διαμαρτυρία των εργαζομένων στα ναυπηγία του Σκαραμαγκά στο υπουργείο εθνικής άμυνας που για 7 μήνες είναι απλήρωτοι και έχουν φτάσει σε σημεία απόγνωσης, όλο το εργατικό κίνημα, οι εργαζόμενοι απαντούν με ενότητα και αποφασιστικότητα.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά δεν θα καμφθούν από τις ασπίδες, τα γκλοπς και τις συλλήψεις, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για το δικαίωμα στη δουλειά και τα δεδουλευμένα τους. Θα βρίσκονται μαζί με όλους τους εργαζόμενους, που αγωνίζονται για την αποτροπή των νέων βάρβαρων μέτρων και την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που στέλνουν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καταγγέλλει τη σύλληψη των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων εργατών.

Αθήνα 4-10-2012                      Η Γραμματεία της Αυτόνομης Παρέμβασης

 

blogger templates | Make Money Online