Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εκλογές ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ - Υποψήφοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ


Οι Υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΜΗΕΤ-ΟΤΕ
Βολίδης Μανώλης
O Μανώλης Βολίδης (Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος Α’) σπούδασε στο Φυσικό Τμήμα του Α.Π.Θ και αμέσως μετά ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ραδιοηλεκτρολογίας/Τηλεπικοινωνιών του ίδιου πανεπιστημίου διάρκειας 2 ετών.
Μετά την ολοκλήρωση του στρατιωτικού του και από το 1998 έως το 2001, δούλευε στον Βόλο, στο εργοστάσιο ΚΟΝΤΙ STEEL HELLAS στον προγραμματισμό παραγωγής  και τα απογεύματα στην ALPHASOFT, σαν προγραμματιστής Η/Υ. Από το 2001 έως σήμερα, εργάζεται στον ΟΤΕ και πιο συγκεκριμένα, από το 2001 έως το 2011 εργάζονταν στο NOC Μετάδοσης και από το 2011 έως σήμερα, στο Τμήμα Δρομολογήσεων.
Είναι προϊστάμενος Τμήματος από το 2008, ενώ στα συνδικαλιστικά δρώμενα συμμετέχει από το 2010 και μετά.  Στα (πολλά) χόμπι του συγκαταλέγονται το διάβασμα και το Σκάκι.

Κουκουσέλης Γιάννης
Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα  και μεγάλωσε στο Βόλο. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ και από το 1992 μέλος του ΤΕΕ. Από το 2001 εργάζεται στον ΟΤΕ στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών. Μέχρι το 2005 ήταν  στο τμήμα μελετών και επιβλέψεων  ηλεκτρομηχανολογικών έργων, ενώ από το 2005 έως το 2014 ήταν προϊστάμενος συντήρησης εγκαταστάσεων μέσης τάσης στην Αττική. Σήμερα είναι προϊστάμενος στο τμήμα σχεδιασμού Η/Μ υποδομών.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής (2006) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΜΗ.Ε.Τ. – ΟΤΕ (2012).
Πριν τον ΟΤΕ έχει εργαστεί σε τεχνικές εταιρίες στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών και ενεργειακών έργων.

Μανωλακάκη Έλενα
Σπουδές:                                 Χημικός Μηχανικός του ΑΠΘ
                                                    Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.
Ξένες Γλώσσες:                     Αγγλικά (Proficiency), Γαλλικά (Sorbonne 1)

 Επαγγελματική εμπειρία:  
Ø  1993 – 2003  Μελετητής - Σύμβουλος επιχειρήσεων
Ø  Αύγουστος 2003 – σήμερα Υπάλληλος ΟΤΕ (CRM  & Ανάπτυξη-Υποστήριξη προϊόντων & υπηρεσιών Οικιακών Πελατών). Τομείς δραστηριοποίησης:
·      Συμμετοχή στην υλοποίηση & UAT : 1) SIEBEL παραγγελιοληψίας 2) WOMS 3) CRM Εταιρικών    Πελατών (Μισθωμένες Γραμμές & Προϊόντα Φωνής)
·      Ανάπτυξη νέων οικιακών προϊόντων φωνής & ευρυζωνικότητας
·      Αναδιαμόρφωση των κωδικών προϊόντων για ενιαία ταξινόμηση στα διάφορα συστήματα τιμολόγησης (GENEVA, ΗΦΑΙΣΤΟΣ).
·      Παρακολούθηση διαδικασίας ανοίγματος νέων κωδικών προϊόντων για τα προϊόντα οικιακών πελατών και σύνδεσής τους με ταρίφες & discounts (GENEVA)

Μπούτσικα Ευφροσύνη
Γεννήθηκε στο Αίγιο και μεγάλωσε στη Πάτρα.
·           Το 1984 προσελήφθη στον ΟΤΕ Α.Ε, μετά από Πανελλήνιες  γραπτές εξετάσεις. Υπηρέτησε στον Τομέα Ρ/Η  Φ/Σ  Συστημάτων σε Ράδιο-Ηλεκτρικές Ζεύξεις μέχρι το 1991.
·           Το 1991 ανακηρύσσεται Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Ε.Μ.Π και  υπηρετεί  στο Συγκρότημα Κατασκευών Κέντρων Αττικής ως  Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός με εξειδίκευση TESTER Ψηφιακών Κέντρων AXE 10.
·           Το 2002 αποκτά Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) από το Ε.Μ.Π στην Επιστημονική Περιοχή: «Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα» με κατεύθυνση στη «Διοίκηση Τεχνολογικών Συστημάτων».
·      Από το 2000 υπηρετεί στη Δ/νση Υποστήριξης Ενόπλων Δυνάμεων, ως Αναπληρώτρια Τμήματος Ειδικών Τεχνικών Θεμάτων & ΝΑΤΟ και συγχρόνως ως Project Manager στο Έργο του ΝΑΤΟ «Δίκτυο Σταθερών Επικοινωνιών του Αγωγού Καυσίμων». Είχε ενεργό Συμμετοχή σε πολλά Working Groups και Plenary Groups της CCPC στις Βρυξέλλες και σε χώρες των Βαλκανίων. Ενεργή συνεργασία στο Έργο «ΕΣΕΕΘΑ».
·      Το 2006 τοποθετείται ως Προϊσταμένη του Τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Θεμάτων της Τηλεπ. Περιφέρειας Αττικής, θέση την οποία κρατά μέχρι και το 2011.
·      Από το 2012 έως σήμερα υπηρετεί στην Τεχν. Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος.
·      Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
·      Έχει πλούσια Εκπαιδευτική Δραστηριότητα, επί 17 χρόνια ως Εκπαιδεύτρια σε Δημόσια Τεχνικά – Επαγγελματικά Λύκεια & ΙΕΚ
·      Εκπαιδεύτρια στην OTE ACADEMY στις θεματικές ενότητες:  Οργανωσιακή  Συμπεριφορά, Σύγχρονο Τηλεπικοινωνιακό Management,  Διαχείριση Γνώσης, κ.λ.π
·   Έχει διατελέσει Έφορος,  Γραμματέας και μέλος του ΔΣ του  ΠΣΕΠΟ (Σύλλογος Εξειδικευμένου Προσωπικού ΟΤΕ).
·      Διετέλεσε μέλος του Πειθαρχικού του ΤΕΕ την περίοδο 2010-2013
·      Έχει συγγράψει άρθρα οικονομικού και Ιστορικό-πολιτικού περιεχομένου για την ΕΔΕΜ- ΤΕΕ (Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών.

Σκαλτσάς Δημήτρης
 Γεννήθηκε το 1970.
Σπουδές: MSc  Radio Engineering“, Ηλεκτρολόγος/Μηχανικός Υπολογιστών. Ξεκίνησε στο Εκπαιδευτικό κέντρο της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ως εκπαιδευτής και αργότερα ως Team  Manager του τομέα εκπαίδευσής συστημάτων μετάδοσης , συμμετείχε στις ομάδες  ελέγχου καλής λειτουργίας συστημάτων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ (FATs).
Στον ΟΤΕ προσλήφθηκε το 2003 στο Τμήμα Λειτουργιών Διαχείρισης Δικτύου Μετάδοσης Αττικής  και ασχολήθηκε με αναβάθμιση λογισμικού, παραλαβής και ενεργοποίησης νέων συστημάτων μετάδοσης.
Το 2007 μετακινήθηκε στην  Διεύθυνση Διαχείρισης  Έργων Δικτύου και ασχολήθηκε με την παρακολούθηση υλοποίησης των  Έργων Δικτύου SDH και DWDM στα πλαίσια του ROLL OUT του ΟΤΕ και ήταν εκπαιδευτής στα συστήματα SDH της ALCATEL στις σχολές του ΟΤΕ.
Αυτή τη στιγμή εργάζεται  στο Τμήμα Διαχείρισης Κοστολογικών Στοιχείων & Ανάλυσης .

 

blogger templates | Make Money Online