Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι Ακούσαμε και Τι Δεν Ακούσαμε να λένε στις Γενικές Συνελεύσεις οι εκπρόσωποι του Ενωτικού (ΠΑΣΚΕ) και της (Δ)ΑΚΕ



Τι Ακούσαμε και Τι Δεν Ακούσαμε να λένε στις Γενικές Συνελεύσεις οι εκπρόσωποι του Ενωτικού (ΠΑΣΚΕ) και της (Δ)ΑΚΕ

Από το 4σέλιδο της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΠΑΣΕ-ΟΤΕ που κυκλοφορεί


Ακούσαμε τους εκπροσώπους του Ενωτικού (ΠΑΣΚΕ) και της (Δ)ΑΚΕ να λένε στις Γενικές Συνελεύσεις ότι οι θέσεις του Συλλόγου είναι ενάντια: στις απολύσεις (άρθρο 13 ΕΚΠ), στις χαμηλές βαθμολογίες του αξιολογίου, στην εντατικοποίηση, στις απλήρωτες υπερωρίες, στο κλείσιμο καταστημάτων, στα μισθολόγια & στους εργαζόμενους πολλαπλών ταχυτήτων, στις συνθήκες εργασίας και στις εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων στα τηλεφωνικά κέντρα, στις εταιρίες εμπορίου εργαζομένων χωρίς εργασιακά δικαιώματα και γενικά κάθε μείωση σε μισθούς και εργασιακά δικαιώματα.
Δεν ακούσαμε να λένε τι κάνανε για να τα καταφέρουν όλα αυτά. Δεν ακούσαμε να λένε ποιοι ευθύνονται που οι εργαζόμενοι χάνουν συνέχεια εργασιακά δικαιώματα και οι συνθήκες εργασίας επιδεινώνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Δεν ακούσαμε να λένε αν έχουν ψηφιστεί προκειμένου να λένε τις προεκλογικές τους θέσεις ή προκειμένου να πράττουν. Δεν ακούσαμε να λένε ποιο σχέδιο υπηρετούν στις ομαδικές απολύσεις των εργαζομένων που οι ίδιοι πραγματοποιήσανε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αττικής.
Υπενθυμίζουμε ότι το Ενωτικό (ΠΑΣΚΕ) είχε λάβει περίπου 65% στις προηγούμενες εκλογές στον ΠΑΣΕ και έχει το Γενικό Γραμματέα στην ΟΜΕ ενώ η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (ΑΚΕ) είχε λάβει 45% περίπου στις εκλογές της ΠΕΤ κι έχει τον Πρόεδρο στην ΟΜΕ. Φυσικά αφήνουμε στην κρίση σας να αποφασίσετε αν εκμεταλλεύτηκαν τα προηγούμενα ποσοστά προκειμένου να προάγουν τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων….
Ας κάνουμε λοιπόν σαφές στους υποψηφίους τους ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν το έργο τους!




 

blogger templates | Make Money Online